Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 2 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 

Per segona setmana s'han registrat tirades de 180 punts i molt bones partides (menys de 20 dards) que teniu disponibles al gestor de la lliga a  lligadards.leaguerepublic.com.

Les millors imatges de la jornada les teniu disponibles a la galeria on el bon ambient ha estat el protagonista en unes partides amb resultats diversos on el CEDSAB, CD Baix Camp, CD Terrassa i CD La Xarxa han guanyat els seus partits.

 
Resultats 1a Jornada:
 
 
Divisió d'Honor
2a Jornada - 1 de desembre de 2018
  Data Local       Visitant    
  01/12/18 CD Guardiola CD Guardiola 3 - 6 CD La Xarxa CD La Xarxa acta
180s Hilari Pons, Juan Gonzàlez Gaixa
  01/12/18 CD Terrassa CD Terrassa 6 - 3 Piritoño CD Piritoño CD acta
14d Carles Arola 180s Alberto Rodríguez, Jonathan Martin
  01/12/18 Esplugues CD Esplugues CD 2 - 7 CEDSAB CEDSAB acta
  01/12/18 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 2 - 7 CD Baix Camp CD Baix Camp acta
18d Sergio Garrido
 
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.