Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 10a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 repren la seva activiatat desprès de la 5a parada del Destí Winmau celebrada a Reus i iniciem un periple entre diverses competicions per arribar al tram final de la màxima competició regular.

Abril. Acabem el març i enfilarem el més d'abril amb una jornada de lliga, la cita de l'open solidari de Puerto Sagutno, el descans de la Setmana Santa i el tancarem amb un altre puntuable del rànquing FCD Destí Winmau a Sant Andreu de la Barca (veure info).

Maig. A principis de més hi haurà la gran cita internacional de la MedCup 2019 a Salou, on el dissabte 11 de maig es celebraran totes les finals durant tot el dia, matí i tarda, una gran ocasió per veure als millors esportistes dels països participants i també una oportunitat única de mostrar al món la gran afició dels dards que hi ha a Catalunya omplint la reformada sala de joc del Best Cap Salou Hotel. Us hi esperem.

Per aquest dissabte, hi ha partits de la Lliga Catalana on tots els clubs buscaran la victòria per millorar el seu lloc a la classificació. Mentre el Guardiola buscarà guanyar el seu segon partit, com també l'Esplugues; el CD Xarxa i el Piritoño, que es creuen aquesta setmana, voldrán consolidar el tercer lloc a la classificació. El Cedsab si guanya farà un pas important per assaltar el quart lloc, però el Terrassa, el seu rival d'aquesta setmana, voldrà mantenir la primera posició amb un nou partit al sac i ben lligat. El Baix Camp de Reus necessita guanyar per mantenir opcions d'apujar al primer lloc de la classificació, mentre el Lligues Adg.cat del CD Olot apujaria un lloc si suma els tres punts aquest cap de setmana.

Bon moment per apropar-se a veure alguna partida i consultar el mapa dels dards.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 10 - 30 de març de 2019

  CD Guardiola CD Guardiola   vs   Lligues Adg.Cat  Lligues Adg.Cat    
  CD La Xarxa CD La Xarxa
 
vs   Piritoño CD  Piritoño CD    
  CD Terrassa  CD Terrassa   vs   CEDSAB  CEDSAB    
  Esplugues CD Esplugues CD   vs   CD Baix Camp  CD Baix Camp    

Properes jornades:  
4-arbil LLIGA CATALANA 11a Jornada Div. Honor (veure calendari partits)
13-abril Open Reencuentro con el acero, Puerto Sagunto

Classificació:
Pos CLUB Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Terrassa CD Terrassa 9 9 0 52 29 23 27  
2 CD Baix Camp CD Baix Camp 9 8 1 65 16 49 25  
3 CD La Xarxa CD La Xarxa 9 5 4 45 36 9 19  
4 Piritoño CD Piritoño CD 9 5 4 44 37 7 19  
5 CEDSAB CEDSAB 9 4 5 36 45 -9 17  
6 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 9 3 6 38 43 -5 15  
7 Esplugues CD Esplugues CD 9 1 8 23 58 -35 11  
8 CD Guardiola CD Guardiola 9 1 8 21 60 -39 11  
 
 
Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.