Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 14a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 arriba a la seva última jornada, la màxima competició regular abaixarà el teló el 8 de juny i la setmana següent arribarà el darrer puntuable per del rànquing Destí Winmau 2019 (veure info aquí).

La darrera jornada el CD Baix Camp es va proclamar matemàticament campió de la Lliga Catalana DIvisió d'Honor, guanyant per primera vegada la màxima competició regular de dards punta d'acer. Desprès del segon lloc de la temporada anterior, aquesta ha estat millor i han superat el seu llistó particular. El seu darrer partit serà un tràmit visitant el CEDSAB.

El CD Terrassa també ha rubricat la seva millor temporada i es proclamarà subcampió. Un segon lloc que arriba amb un cert regust agre-dolç, i es que després de liderar durant 7 jornades la competició ha vist com se li escapava en el darrer moment a l'encaixar la segona derrota de la present campanya. Tot i així, serà la seva millor temporada a la màxima competició. La darrera jornada es creua amb el CD Terrassa a casa.

La emoció encara es mantindrà per al a resta de llocs a la classificació, on hi haurà més tensió serà en la lluita pel tercer lloc entre el CD Piritoño, CD La Xarxa i el Lligues Adg.cat del CD Olot. El CD Piritoño, vigent campió de la Lliga Catalana lluitarà per consolidar el tercer lloc, una plaça que ocupa actualment per una diferència de tant sols d'un set més a favor. El darrer partit el juga contra un rival directe en la lluita pel pòdium, el Lligues Adg.cat. Els d'Olot han estat els darrers en sumar-se en la pugna pel tercer lloc desprès de guanyar en les darreres jornades al Terrassa i La Xarxa, acumulant una única derrota en tota la segona volta, un fet que els esperonarà per afrontar el partit.

Per la seva part La Xarxa rebrà la visita de l'Esplugues CD, un rival que al partit d'anada va guanyar 1-8. Sobre el paper pot semblar un partit fàcil, però es que l'Esplugues també voldrà escalar un lloc més a la classificació i evitar la darrera plaça. Per tant un partit on els de Puig-Reig no es poden confiar. L'Esplugues aspira a sumar i pujar un lloc, un fet que dependrà també del resultat que faci el CD Guardiola davant dels de Terrassa, un partit sense gaire transcendència pels egarencs però que no voldrà deixar escapar l'oportunitat d'acabar la competició amb un bon resultat.

Molta emoció i rivalitat en la majoria de partits. Us convidem a vaticinar els vostres resultats i calcular la classificació a l'eina del gestor de la Lliga Catalana per aquesta finalitat: vaticinador (predictor).

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 14 - 8 de juny de 2019

  CD La Xarxa CD La Xarxa   vs   Esplugues CD Esplugues CD    
  CD Terrassa CD Terrassa
 
vs   CD Guardiola CD Guardiola    
   CEDSAB CEDSAB   vs   CD Baix Camp CD Baix Camp    
  Piritoño CD Piritoño CD   vs   Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    

Properes jornades:  1-juny descans
8-juny Divisió Honor jornada 14
15-juny Destí Winmau 2019 -8è Open a Malgrat de Mar (info)

Classificació:

POS  CLUB Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Baix Camp CD Baix Camp 13 12 1 91 26 65 37  
2 CD Terrassa CD Terrassa 13 11 2 75 42 33 35  
3 Piritoño CD Piritoño CD 13 7 6 65 52 13 27  
4 CD La Xarxa CD La Xarxa 13 7 6 64 53 11 27  
5 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 13 7 6 64 53 11 27  
6 CEDSAB CEDSAB 13 5 8 45 72 -27 23  
7 CD Guardiola CD Guardiola 13 2 11 36 81 -45 17  
8 Esplugues CD Esplugues CD 13 1 12 28 89 -61 15  

 

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.