Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2013-14: Resultats 14a Jornada

Aquesta setmana s'ha jugat la catorzena i darrera jornada, i el Piritoño CD s'ha proclamat Campió de la Lliga Catalana. 2013-2014: Divisió D'Honor.

Molta igualtat a la màxima competició regular de la Federació Catalana de Dards on la emoció s'ha mantingut fins a la última jornada.

Resultats de la jornada:
Jornada 14 - 2/08/2014
CD Acció Senegal 5-4 ADG.Cat
Esplugues CD 2-7 CD Guardiola
Palafrugell CD 5-4 CD La Xarxa
Piritoño CD. 8-1 CD Ripoll

CD Acció Senegal 5-4 ADG.Cat  (resultat d'anada 7-2 a favor de l'ADG)
El duel entre els cues de la classificació va anar del costat del CD Acció Senegal que va començar perdent 0-3 en els individuals on l'ADG.cat arrancava en força l'inici del partit, però amb l'entrada en acció de les jugadores femenines de l'Acció Senegal, que van guanyar els seus punts, es va arribar al 3-3 en les individuals. A les parelles l'ADG va cedir les dues primeres en blanc (2-0 i 2-0) on els esportistes de l'equip local van estar més encertats al doble i van guanyar el partit.
Bona temporada d'ambdós equips que, malgrat ocupar les darrers posicions, han fet valdre la seva experiència en els dards per posar les coses difícils als seus contrincants.

Esplugues CD 2-7 CD Guardiola  (resultat d'anada 6-3 a favor del Guardiola)
El Guardiola va tornar a guanyar, aquest cop amb un parcial de 1-5 a les individuals on els esportistes de l'Esplugues van cedir els punts després de l'1-1 inicial que els va portar a perdre el partit. A les parelles finals l'equip del Baix Llobregat va maquillar el resultat assolint un punt més.
Destacar la temporada dels dos equips on han estat lluitant entre ells mateixos i el Ripoll per ocupar el 4rt, 5è i 6è lloc a la classificació. El Guardiola ha estat l'equip que ha progressat més a mida que han avançat les jornades i això li ha assegurat el quart lloc. Pel que fa l'Esplugues la irregularitat ha estat constant però han estat combatent partit a partit donant dificultats als seus rivals.

Palafrugell CD 5-4 CD La Xarxa  (resultat d'anada 2-7 a favor del Palafrugell)
El Palafrugell CD va remuntar un partit difícil contra La Xarxa, que anava guanyat 2-4 a les individuals, i a falta d'un sol punt per guanyar el partit, a les parelles el Palafrugell va empatar 4-4. A la partida bona l'equip local va poder reconduir el mal inici del partit i es va alçar amb la victòria final i assegurant-se així el segon lloc a la classificació. Mentre La Xarxa ocupa el tercer lloc.
Un gran duel entre dos equips molt igualtats on la diferència ha estat molt ajustada durant la temporada.

Piritoño CD. 8-1 CD Ripoll (resultat d'anada 1-8 a favor del Piritoño)
El Piritoño es va proclamar Campió de Lliga 2013-2014 al guanyar de forma contundent al Ripoll, malgrat en els dards ja sabem que el resultat sovint no reflexa la realitat del partit. El Piritoño pren el relleu al Palafrugell amb la Copa de la Lliga FCD i el Ripoll per la seva part ha assolit un excel.lent cinquè lloc en la seva primera participació a la màxima competició regular de la Federació Catalana de Dards.

Classificació:
Les estadístiques, classificació i la informació de les actes dels partits de la competició estan disponibles a: http://lligadards.leaguerepublic.com, el portal extern on la publicitat no depen ni és responsabilitat de la FCD.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.