Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - Resultats 14a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl CD Baix Camp, de Reus es proclamar campió de la Lliga Catalana Divisió d'Honor a la penúltima jornada de la màxima competició regular de la Federació.

A la darrera jornada de la Lliga Catalana de la màxima competició, la Divisió d'Honor totes les posicions de la classificació final han quedat resoltes i definides, i s'ha resolt el triple empat a la tercera posició. 

Amb la lluita pel títol final resolta en la penúltima jornada, el CD Baix Camp va guanyar cómodament el seu partit contra el CEDSAB, per un 2-7 i un 180 de Jordi Vázquez. Un resultat que consolida als de Sant Andreu de la Barca a la sisena posició final en el seu retorn a la màxima competició de dards. 

Per la seva part el CD Terrassa també acomiada la temporada regular amb una victòria davant del Guardiola CD per un ajustat 5-4. Els egarencs s'han quedat a les portes de guanyar el títol i han assolit un brillant 2on lloc en una temporada per emmarcar on nomès han cedit dos partits en tota la campanya. Per la seva part els de Manresa, que aquest any han tingut canvis a les seves files, i han quedat rellevats quasi tota la temporada al setè lloc. Una temporada que les ha servit per tornar a possar els fonaments al seu lloc per a la propera temporada.

El triple empat al tercer lloc en el que s'arribava a la darrera jornada ha estat la lluita més emocionant que hem pogut seguir. Aquesta lluita ens fa adonar que en els dards ningú té condició de favorit i que fins a darrera hora tot és possible. El Piritoño CD i el Lligues Adg.cat es creuàven, mentre La Xarxa jugava contra l'Esplugues CD

El Lligues Adg.cat va sortir a per totes i a les individuals ja va sentenciar el partit per un 1-5 on els quatre primers punts es van resoldre al joc de desempat i on el Piritoño va esgarrapar un punt. Els punts de les parelles servirien per als d'Olot per a superar a La Xarxa, que també va resodlre el partit 5-1 a les individuals i mantenien l'empat total dels dos equips per lla lluita pel tercer lloc. L'equip que sumés més sets a favor a les parelles seria el que ocuparia el  tercer lloc, mentre els de Malgrat de Mar ja quedàven rellevats al cinquè lloc. Els d'Olot contra un rival directe van guanyar-ne una, deixant el resultat final de 3-6, mentre els de Puig-Reig van guanyar-ne dues, guanyatn el partit per 7-2... amb un sol set ha estat el que ha decidit finalment el tercer lloc on la Xarxa retorna al pódium de la màxima competició. Mentre els d'Olot tanquen una molt bona temporada amb una excel·lent segona volta. Per la seva part l'Esplugues tanca la temporada amb derrota i ocupant el vuitè lloc.

Un cop finalitzada la temporada destacar i agraïr la presència d'esportistes juniors i femenines en diversos clubs. Agraïr també la participació de tothom i principalment dels clubs que han mantingut al dia dels partits o que malgrat ajonar-lo, han tingut celeritat.

Malgrat els bons partits i jornades que s'han viscut, sempre hi ha coses a millorar, ja que no ha estat una temporada perfecta, un fet que no pasarem per alt en la propera edició i que mirarem de millorar en tots els aspectes possibles. 

 

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 14 - 8 de juny de 2019

  CD La Xarxa CD La Xarxa 7 vs 2 Esplugues CD Esplugues CD    
  CD Terrassa CD Terrassa 5 vs 4 CD Guardiola CD Guardiola    
   CEDSAB CEDSAB 2 vs 7 CD Baix Camp CD Baix Camp    
  Piritoño CD Piritoño CD 3 vs 6 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    

Properes jornades:  
15-juny Destí Winmau 2019 -8è Open a Malgrat de Mar (info)

Classificació:

POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Baix Camp CD Baix Camp 14 13 1 98 28 70 40  
2 CD Terrassa CD Terrassa 14 12 2 80 46 34 38  
3 CD La Xarxa CD La Xarxa 14 8 6 71 55 16 30  
4 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 14 8 6 70 56 14 30  
5 Piritoño CD Piritoño CD 14 7 7 68 58 10 28  
6 CEDSAB CEDSAB 14 5 9 47 79 -32 24  
7 CD Guardiola CD Guardiola 14 2 12 40 86 -46 18  
8 Esplugues CD Esplugues CD 14 1 13 30 96 -66 16  
 
Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.