Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR
Resultats i Classificació Jornada 2

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La competició es juga amb el format homologat, segons els estatuts de la Federació, consistent en sis punts individuals i tres punts de parelles. Els nou punts es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. Agraïm que a les actes es complimentin tots els camps per tal d'una major facilitat alhora de entrar els resultats al sistema.

Aquesta segona jornada el CD Terrassa i el Pinedards CD han guanyat el seus partits com a locals amb el mateix resultat de 7-2, mentre el CD Guardiola i el CEDSAB han perdut l'avantatge de jugar a casa que ha estat aprofitada pel CD La Xarxa i Piritoño CD. Més avall teniu tots els resultats fent clic a info trobareu l'acta del partit.

Per segona setmana s'han registrat tirades de 180 punts, tancades altes i partides amb menys de 20 dards i les estadístiques comencen a sumar. De moment la màxima tanda és de 160 punts assolida per en Jesús Soria, hi ha dues partides de 15 dards, una d'en Candido Villar i una d'en Samuel Famoso, i fins a 7 esportsites han fet mínim una tirada de 180 punts. Les estadístiques teniu disponibles al gestor de la lliga a  lligadards.leaguerepublic.com. Per saber més coses sobre el gestor us recomanem entrar aquí.

Les millors imatges de la jornada les teniu, com sempre, disponibles a la galeria on el bon ambient ha estat el protagonista en unes partides amb resultats diversos.

 
Resultats 2a Jornada:
 
Divisió d'Honor
2a Jornada - 23 de novembre de 2019
 
  23/11/19 CD Guardiola CD Guardiola 2-7 CD La Xarxa CD La Xarxa   info  
  23/11/19 CD Terrassa CD Terrassa 7-2 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat   info  
  23/11/19 CEDSAB CEDSAB 4-5 Piritoño CD Piritoño CD   info  
  23/11/19 Pinedards CD Pinedards CD 7-2 Esplugues CD Esplugues CD   info  
 
 
Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.