Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 5

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprés de festes, el dissabte 11 de gener, arriba la primera jornada del 2020 de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Serà el partit corresponent a la cinquena jornada de la temporada.

Jornada 5 Torna la màxima competició regular de la Federació. Aquesta jornada juguen a casa el Cedsab, Lligues Adg.cat, el Pinedards CD i el Piritoño CD que comptaran amb el factor camp a favor. Malgrat aquest factor els rivals no ho posaran fàcil i persistiran en tornar a casa amb la victòria al sarró. Els visitants son l'Esplugues CD, el CD Baix Camp, CD La Xarxa i el CD Guardiola. El que descansa aquesta jornada és el CD Terrassa.

A anteriors prèvies recordàvem els factors i detalls que condicionen als esportistes en el seu rendiment i el resultat, és per això que una bona il·luminació de la diana i la sala de joc són importants per afavorir l'espectacle i les bones partides, agraïnt la gran tasca dels responsables de cada club per a que tot estigui en les millors condicions possibles, una feina que sovint amb l'ajuda de més components dels clubs és molt menys feixuga.

La classificació és el referent dels clubs per a valorar l'estat de forma, però no sempre és just, com tampoc ho és el resultat dels partits. Tot i això, s'ha de persistir per a que retrobar-se amb els bons resultats.

Properes cites:
18-01-2020 3er Open Destí World Masters
25-01-2020 Jornada 6 Divisió d'Honor 2019-20
01-02-2020 Jornada 7 Divisió d'Honor 2019-20

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
5a Jornada - 11 de gener de 2020

  17:00 h CEDSAB CEDSAB vs Esplugues CD Esplugues CD La Riera 2 - CEDSAB info  
  17:00 h Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Baix Camp CD Baix Camp Allen Darts - CD Olot, equip Lligues Adg info  
  17:00 h Pinedards CD Pinedards CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa Bar Pineda - Pinedards CD info  
  17:00 h  Piritoño CD Piritoño CD vs CD Guardiola CD Guardiola Bar Piritoño info  

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.