Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 5

Cada començament de gener sovintegen els propòsits per l’any nou, i aquest 2020 no podia ser menys. Sempre hi ha quelcom que ens marquem com a objectiu, com fites a millorar o fer d’una altre manera per tal de seguir endavant. L'inici d'any és motivador i engrescador i des de la Federació farem un cop més, mans i mànigues per a que sigui un bon any.

Els nous propòsits també han arribat en forma de resultats i fites assolides per vosaltres, els esportistes, i ja en la primera jornada d’aquest 2020 s'han registrat fins a 7 llançaments màxims de 180’s. 
 
Aquest any comença amb la cinquena jornada, quan l'habitual era comptar amb la quarta jornada. Una setmana més que hem avançat aquest any el calendari per evitar les altes temperatures al final de temporada.
 
L'any ha començat molt bé per als equips que han jugat a casa, on la gran majoria han aprofitat el factor per guanyar el partit. El Cedsab ha guanyat 7-2 a l'Esplugues, un partit on fins a tres punts s'han resolt al joc de desempat i tots ells han sigut per als locals que amb un 4-2 als individuals han dominat el partit. En Carlos Velasco ha fet el seu segon 180 de la temporada i ha esperonat l'equip cap a la seva primera victòria de la temporada.
 
El Lligues Adg.cat del CD Olot ha donat un cop d'efecte i ha guanyat el CD Baix Camp, vigent campió de la Lliga Catalana i defensor del títol que aquest any ja suma dues derrotes. L'individual també ha acabat 4-2 favorable els locals i a les parelles en Pau Bota i Josep Arimany han sumat el cinquè punt. Amb un 5-4 ajustat i amb dos punts resolts al joc de desempat i un 180 de Josep Arimany, ha degut ser un partit emocionant.
 
A Pineda de Mar, el Pinedards CD ha estat l'únic local que ha perdut, el seu rival el CD La Xarxa. El partit l'ha començat prou bé i s'ha posat per davant amb un parcial de 2-1 a les individuals, però l'equip degà dels dards catalans ha reaccionat i ha tancat les individuals amb un 2-4 al seu favor. El primer punt de les parelles l'han aprofitat els visitants per guanyar el partit. El Pinedards ha guanyat un punt més per tancar el marcador 3-6 amb tres punts resolts al desempat i un 180 de l'Hilari que ajuda a La Xarxa a mantenir-se invictes. Un altre partit que amb les fotos sembla que hagi estat també força renyit.
 
A pocs quilometres, a Malgrat de Mar, el Piritoño CD també manté la seva imbatibilitat i es referma com a candidat en tornar a guanyar el campionat. Els locals han resolt el partit a les individuals, on amb un clar 5-0 amb dos punts guanyats al desempat el Guardiola CD no ha pogut obtenir rèdit o només en Marc Costa ha guanyat el seu punt individual. A les parelles, de tràmit, els locals no han afluixat i han tancat el marcador amb un 7-2. Al partit s'han registrat fins a 4 tirades de 180s per en Daniel Costa, Manuel Baena, Carles Arola i Antonio Moreno.
 
El CD Terrassa ha estat el club que ha descansat aquesta setmana, i amb una sola derrota es manté en bones posicions a la classificació.

Properes cites:
18-01-2020 3er Open Destí World Masters
25-01-2020 Jornada 6 Divisió d'Honor 2019-20
01-02-2020 Jornada 7 Divisió d'Honor 2019-20

Una setmana més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que com cada setmana hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor 
5a Jornada - 11 de gener de 2020

CEDSAB CEDSAB 7-2 Esplugues CD Esplugues CD   info
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 5-4 CD Baix Camp CD Baix Camp   info
Pinedards CD Pinedards CD 3-6 CD La Xarxa CD La Xarxa   info
Piritoño CD Piritoño CD 7-2 CD Guardiola CD Guardiola   info
 
 
 
Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.