Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 6

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte 25 de gener, arriba la primera jornada del 2020 de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Serà el partit corresponent a la cinquena jornada de la temporada.

Jornada 6 Aquesta jornada juguen a casa el Baix Camp, el Guardiola, La Xarxa i l'Esplugues. De tots ells La Xarxa i el Baix Camp són invictes jugant a casa, amb els dos primers partits jugats guanyats. Mentre l'Esplugues buscarà la primera victòria a la nova seu.

Tot i així els visitants són el Piritoño, el Cedsab, Lligues Adg.cat i el CD Terrassa. Globalment els clubs quan surten de casa els costa guanyar els seus partits i trobem que el Terrassa, Xarxa i Piritoño són els únics que han guanyat com a visitants i tots en dues ocasions. Per tant un repte més a afegir per als clubs que juguen fora.

Pel que fa a les estadístiques individuals, el màxim tancament està en 160 punts assolit per en Jesús Soria (CEDSAB), i hi ha dues partides de 15 dards registrades per en Candido Villar i Samuel Famoso. Amb els 180s hi ha fins a 14 esportistes que com a mínim han fet una tirada màxima aquesta temporada en competició oficial a la Lliga Catalana, on en Hilari Pons, Carlos Velasco i Samuel Famoso, són els que n'han fet dues ja aquesta temporada.

La classificació és el referent dels clubs per a valorar l'estat de forma, però no sempre és just, com tampoc ho és el resultat dels partits. Tot i això, s'ha de persistir per a que retrobar-se amb els bons resultats. Així que una setmana més serà emocionant seguir els partits

Propera cita de 2020: 01-02-2020 Jornada 7 Divisió d'Honor 2019-20

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
6a Jornada - 25 de gener de 2020

  17:00 h CD Baix Camp CD Baix Camp vs Piritoño CD Piritoño CD CD Baix Camp - Reus info  
  17:00 h CD Guardiola CD Guardiola vs CEDSAB CEDSAB CD Guardiola - Bar Rentree info  
  17:00 h CD La Xarxa CD La Xarxa vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat Seu CD La Xarxa info  
  17:00 h  Esplugues CD Esplugues CD vs CD Terrassa CD Terrassa Complex Esportiu Les Moreres info  

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.