Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 8

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl proper dissabte seguim amb la Lliga Catalana Divisió d'Honor on ja arribarem a la 8a jornada. Una setmana més la igualtat entre els clubs fa que els partits siguin d'allò més emocionants on el doble decideix el guanyador de cada joc al 501DO,

A la web lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar la classificació i totes les estadístiiques de la Lliga tant d'equips, com individuals i parelles.

Ja s'acosta el final de la primera volta, però encara hi ha marge per seguir sumants punts i pujant llocs a la classifiacció. També hi ha marge per seguir sumant estadístiques individuals com els 180, millors partides de 20 o menys dards i tancaments de més de 100 punts.

Aquesta setmana hi ha partides a Reus, Manresa, Puig-Reig i a Pineda de Mar. El CD Baix Camp seguirà defensant el títol a casa davant del CD Terrassa, que l'any passat va ser segon classificat. El Guadriola rebrà l'Esplugues, dos clubs molt igualats que sempre han tingut partits molt vibrants. La Xarxa que aquest any s'ha reforçat notablement rebrà el Cedsab necessitat una victòria i ajustar la classificació. En una situació similar hi ha el Pinedards que juga a casa front el Piritoño CD, una rivalitat entre localitats i clubs donada la seva proximitat.  

Una setmana més us podeu apropar a veure els partits consultant el Mapa dels Dards Catalans a dardscatalunya.cat/mapa/

Properes cites:
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS -Esplugues- (info)
22-02-2020 jornada descans / partits ajornats
29-02-2020 Jornada 9 DIVISIÖ HONOR
07-03-2020 jornada descans / partits ajornats
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus-
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020
28-03-2020 Jornada 10 DIVISIÓ HONOR

Una setmana més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que, com cada jornada, hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor
8a Jornada - 8 de febrer de 2020

  17:00 CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Terrassa CD Terrassa CD Baix Camp - Reus info  
  17:00 CD Guardiola CD Guardiola vs Esplugues CD Esplugues CD CD Guardiola - Bar Rentree info  
  17:00 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CEDSAB CEDSAB Seu CD La Xarxa info  
  17:00 Pinedards CD Pinedards CD vs Piritoño CD Piritoño CD Bar Pineda - Pinedards CD info  

Estadístiques: 

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.