Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 10

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor havia de retornar a finals de març, després del periple de competicions que ens esperen aquestes setmanes, però amb l'entrada de l'Estat d'Alarma, ha quedat supesa.

El segon cap de setmana de març hi haurà un nou puntuable del rànquing FCD Destí World Masters a la seu del Club Dards Baix Camp de Reus (localitzar al mapa dels dards catalans aquí), una molt bona oportunitat per veure d'aprop els millors esportistes de Catalunya i mesurar-se contra ells. Un cita per gaudir dels bons dards i del tercer temps.

El tercer dissabte hi ha la Catalunya Cup 2020 competició oberta a tots els esportistes (federats o no) amb la finalitat de passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom. La Catalunya Cup té com a particularitat el seu format: equips mitxes on, com a mínim, una jugadora femenina ha d'estar en els cinc titular en tots els partits, una aposta per fomentar l'esport femení. La inscripció ja està oberta i podeu veure més info aquí.

El darrer cap de setmana, ja el dia 28-març arribarà la 10a jornada de la Lliga Catalana que marcarà el punt d'infleció per tancar el període d'altes d'esportistes a travès de club per aquesta temporada.

Una jornada més us podeu apropar a veure els partits consultant el Mapa dels Dards Catalans a dardscatalunya.cat/mapa/

Properes cites:
AJORNAT  5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
AJORNAT  CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
suspès 28-03-2020 Jornada 10 DIVISIÓ HONOR

 

Us agraim les fotos de les vostres partides i del tercer temps que, com cada jornada, hem compartit a les xarxes socials i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos). Si les publiqueu també a les vostres xarxes recordeu a incloure el hashtag #LligaCatalana #DivisioHonor #dards.

Divisió d'Honor
10a Jornada - 28 de Març de 2020

    17:00 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Guardiola CD Guardiola Seu CD La Xarxa    
    17:00 Esplugues CD Esplugues CD vs Pinedards CD Pinedards CD Complex Esportiu Municipal Les Moreres    
    17:00 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Terrassa CD Terrassa Allen Darts - CD Olot, equip Lligues Adg    
    17:00  Piritoño CD Piritoño CD vs CEDSAB CEDSAB Bar Piritoño    

Estadístiques: 

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.