Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

NOVA COMPETICIÓ:
Lliga Catalana Individual 2020-21

La Federació Catalana de Dards ens adaptem a la situació actual de la millor manera possible. Primer vam començar organitzant el Rànquing FCD #DardsOnline, que aquesta temporada hem revisat i ara és trimestral, amb alguna novetat i amb premis (veure més informació aquí). 
 
Seguint en la mateixa dinàmica de treure el màxim profit. als moments que ens toca viure i al confinament, que no ens permet competir presencialment, ampliem l'aposta per retrobar-nos amb els esportistes federats i mantenir vius els dards, la competició i la Federació, tot en línia i sense sortir de casa. Ara arriba el moment d'afegir una nova competició regular, la LLIGA CATALANA INDIVIDUAL 2020-21.
 
En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor. Si no tens la llicència, aprofita i FEDERA'T!! Per obtenir la llicència troba més informació aquí https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/ 
 
En què consisteix Lliga Catalana Individual 2020-21? El format de competició és de tipus lliga, on tots els participants quedaran repartits en grups a través d'un sorteig.
 
El reglament amb tota la informació el podeu trobar en pdf aquí. A continuació desgranem algunes de les característiques principals.

On es juga? A casa, tenint en compte que la diana que haurà de ser de sisal premsat, segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial.

Format de joc?
Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana) a 10 jocs, jugant tots els punts.
Modalitat: dones i homes junts. Si es dona el cas, que hi ha 8 o més dones, es valorarà fer un grup únicament amb dones
 
Inscripció. La inscripció per participar és de 30,00 Euros. Els esportistes la poden fer a nivell individual, però recomanem que es facin agrupades a través del club, per facilitar-ne la gestió. Si estàs interessat has de contactar amb el teu club i aquest formalitzar la inscripció amb la FCD via e-mail a administracio@dardscatalunya.cat enviant un correu amb el número de fitxa, nom sencer, club, telèfon de contacte i acompanyat del comprovant de pagament. La recepció del vostre correu serà confirmada per un membre de la Junta Directiva. Fent clic sobre el correu, podreu enviar-lo directament des del vostre dispositiu.
 
Premis: Tots els esportistes rebran una beca, a excepció d’aquells que abandonin la competició o s’hagin donat de baixa per qualsevol motiu. La beca consistirà en: 
• Per als esportistes classificats al grup A, després de la fase 1 de grups, és a dir, els 50% millors esportistes classificats, rebran beca corresponent a la inscripció al Catalonia Open de la temprada en curs (valorada en 25,00 €).
• Per als esportistes classificats al grup B, després de la fase 1 de grups, és a dir, el 50% d’esportistes restants, rebran beca corresponent a la inscripció al Campionat de Catalunya Individual de la temporada en curs (valorada en 20,00 €).
 
Requisits per participar. Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
 
El reglament de la competició en format pdf aquíLa inscripció a la competició significa l'acceptació del reglament. La formació serà obligatòria per a poder praticipar, a excepció dels esportistes que ja participin en competicions en línia o que hagin participat en la Lliga d'Estiu. La formació consisteix en posar en pràctica el protocol de joc que està inclòs al reglament.
 
#femesport #femdiana #totsfemfederacio
#joemquedoacasa #totaniràbé

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.