Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Black Friday + Ripa Darts + Lliga Catalana Individual 2020 = ...

= ... NOVETATS
 
Amb l'arribada del Black Friday us anunciem diverses novetats per a la LLIGA CATALANA INDIVIDUAL 2020-21.
   
 
Comencem anunciant la col·laboració de RIPA DARTS, la botiga de dards de Terrassa, de venta de material esportiu a tot el món i que aportarà més premis a la Lliga Catalana Individual 2020-21: dues dianes Nodor Supamatch 3!!
 
Per altra banda a la app de Ripa Darts (descarregar aquí la darrera versió) els esportistes federats obtindreu entre un 5-10% de descompte en les vostres compres fetes fins el diumenge 29-novembre entrant el codi rpd291120. Amb Ripa Darts sumem! Un cop més agraïm les col·laboracions i un cop més Ripa Darts està al costat de l'esport i dels esportistes!! #TotsFemFederació
 
Més premis. Des de la Federació hi afegirem també més premis: dos polos negres amb el logo FCD brodat. Aquesta equipació forma part de l'equipament esportiu dels esportistes de la selecció catalana, ara al teu abast!!

Més novetats. Donat que hem afegit més incentius per estimular la partició en aquesta competició regular, us anunciem que AMPLIEM el període d'inscripció fins al proper divendres 4 de desembre de 2020.

Tota la informació de la Lliga Catalana Individual està publicada aquí. No deixis escapar aquest oportunitat, juga a dards a casa #TotsFemFederació

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.