Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 1

El proper dissabte, 23 d'octubre de 2021 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2021-22, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

La Divisió d'Honor 2021-22 està formada per dotze clubs, això suposa un creixement del 33% respecte la darrera lliga iniciada, la 2019-20 (que també habia crescut 12%).
 
La competició es juga els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts, que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. El Format de joc Lliga Catalana és el mateix dels darrers anys i aquest any es gestionarà a través del Nakka, per poder seguir en directe els partits. Les actes seran iguals a les habitual, que aquí us deixem en format excel i pdf.
 
 
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 1a Jornada - 23 d'octubre a les 17:00 hores
  Data Local   Visitant    
  23/10/21
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Terrassa CD Terrassa
  23/10/21 CEDSAB CEDSAB vs CD Goyos CD Goyos
  23/10/21 Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Baix Camp CD Baix Camp
  23/10/21 Esplugues CD Esplugues CD vs Riders E. CD Riders E. CD
  23/10/21 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Guardiola CD Guardiola
  23/10/21 Piritoño CD Piritoño CD vs Pinedards CD Pinedards CD

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.