Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 4

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda hi ha dards, és juga la Lliga Catalana i la propera dissabte dia 20 de novembre arriba una nova jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La quarta jornada serà després del primer puntuable del Rànquing FCD i els clubs després d'un més seguit de competicions ja comencen a agafar ritme de competició. El CD Goyo's, el Cedsab, el Cossetans CD, Esplugues CD, Lligues Adg.cat i el Piritoño CD són els clubs que jugaran com a locals aquesta setmana i es preveuen partits molt igualats.

Precedents. Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Altes Esportistes: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana (13-març de 2022). Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentació d'alta o renovació via email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a que un esportista jugui el dissabte, s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
4a Jornada - 20 de novembre

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  20/11/21 17h CD Goyos CD Goyos vs Pinedards CD Pinedards CD    
  20/11/21 17h CEDSAB CEDSAB vs CD Guardiola CD Guardiola    
  20/11/21 17h Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  20/11/21 17h Esplugues CD Esplugues CD vs CD Terrassa CD Terrassa    
  20/11/21 17h Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  20/11/21 17h Piritoño CD Piritoño CD vs Riders EF CD Riders EF CD    

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.