Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 3

El dissabte és juga la Lliga Catalana de dards. I aquest Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honordissabte 6 de novembre a les 17:00 hores, s'ha celebrat la 3a jornada de la  Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició  de dards més important que es celebra a Catalunya on participen els principals Clubs de Dards del país.

A les portes de tancar la inscripicó a la Lliga Catalana Individual, on tots els participants tenen beca per participar al Catalonia Open o bé al Campionat de Catalunya Individual, i amb opció a guanyar un dels dos xecs regals de Ripa Darts... encara sou a temps de fer la inscripció: info i registre aquí.
 
El Calendari: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com cada temporada, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing FCD Destí amb opens del rànking WDF (en principi però, seguint el calendari de la temporada anterior, només hi hauria canvis en cas extraordinàri).
 
La Jornada ha sigut profitosa per als equips visitants on el Goyos i Lligues Adg.cat han guanyat ampliament, mentre el Pinedards i el Piritoño han guanyat per la mínim. Per la seva part, el Terrassa i Cedsab han estat els dos únics clubs que han guanyat com a locals.
El màxim tancament està en 150 punts d'en Alberto Rodríguez i aquesta setmana no s'ha assolit cap tancament de més de 100 punts. Per altra banda, la millor partida de 14 dards de Juan Luís Roman segueix també com la millor, sense registrar-se aquesta setmana cap partida de menys de 20 dards.
 
Durant el dia afegirem a la galeria les millor fotos de la setmana (accedir al menú galeria / fotos).
 
Resultats Divisió d'Honor 2021-22

3a Jornada - 6 de novembre

  Stats Local   Visitant  Acta
   nakka CD Baix Camp CD Baix Camp 1-8 CD Goyos CD Goyos    
   nakka CD Guardiola CD Guardiola 4-5 Pinedards CD Pinedards CD    
   nakka CD La Xarxa CD La Xarxa 4-5 Piritoño CD Piritoño CD    
   nakka CD Terrassa CD Terrassa 7-2 Cossetans CD. Cossetans CD.    
   nakka CEDSAB CEDSAB 6-3 Esplugues CD Esplugues CD    
   nakka Riders EF CD Riders E. CD 0-9 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    

La propera jornada: info aquí. 

La Classificiació: 
 
 
Estadístiques individuals, d'equip i més informació estadística a la web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.