Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 8

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda és juga a dards, es jugar la Lliga Catalana, i la propera jornada de la Divisió d'Honor serà la 8a jornada, la segona del 2022.

Desprès de les festes nadalenques, seguim el ritme dels dissabtes a la tarda per jugar a dards. Aquesta competició guanya visibilitat amb les vostres fotos que compartiu al grup de whatsapp i que desprès compartim a la nostra galeria, com també a les fotos que publiquen els mateixos clubs a les xarxes. Així que una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Una setmana més revisem algunes eines que trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana i que cada setmana hem anat desgranant.

Estadístiques esportistes. Quants jocs he guanyat en individual? en parella? qui porta més tirades màximes de 180 punts? qui ha jugat tots els partits fins ara? màxim tancament? millor partida? contra qui ha jugat el meu company en tots els partits que ha disputat aquesta temporada en individuals i parelles? Doncs en aquest enllaç trobareu resposta a totes aquestes preguntes i moltes estadístiques més a la pestanya d'estadístiques d'esportistes de la plataforma de gestió de la lliga o bé aquí.

Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Canvis de posició La plataforma de gestió també ens mostra una curiositat sobre les diverses posicions que ocupen els equips a la taula de la classificació, una gràfica on podem veure els canvis de posició. Una curiositat que a la vegada és una eina per als capitans d'equip. Veure la gràfica aquí.

Altes Esportistes: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana (13-març de 2022). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Divisió d'Honor
8a Jornada - 15 de gener

  Data Hora Local   Visitant Sala de Joc  
  15/01/22
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs Riders EF CD Riders EF CD Seu CD La Xarxa  
  15/01/22
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs CD Baix Camp CD Baix Camp CD Baix Camp - Reus  
  15/01/22
17:00
CEDSAB CEDSAB vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat La Riera 2 - St Andreu de la Barca  
  15/01/22
17:00
Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Guardiola CD Guardiola Bar Las Vegas - Tarragona  
  15/01/22
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs Pinedards CD Pinedards CD Complex Esportiu Mpal. Les Moreres  
  15/01/22
17:00
Piritoño CD Piritoño CD vs CD Goyos CD Goyos Bar Piritoño - Malgrat de Mar

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.