Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 9

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda es juga a dards i és el moment de la Lliga Catalana Divisió d'Honor on ja arriba a la novena jornada.

La jornada es presenta molt emocionant on hi ha enfrontaments directes entre equips que els separaren molts pocs punts a la classificació i en d'altres on, malgrat la diferència d'equips buscaran donar la sorpresa i guanyar el seu partit. 

Agrair-vos les fotos que ens feu arribar setmana a setmana, per a completar la nostra galeria d'imatges, un bon senyal que gaudiu de la Lliga Catalana, la màxima competició regular de dards punta d'acer de Catalunya.

Anem a revisar els partits previstos:

Divisió d'Honor
9a Jornada - 29 de gener

  Data Local   Visitant Sala de Joc  
  29/01/22 CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD La Xarxa CD La Xarxa CD Baix Camp - Reus  
  29/01/22 CD Goyos CD Goyos vs Cossetans CD. Cossetans CD. Bar Las Vegas - Tarragona  
  29/01/22 CD Guardiola CD Guardiola vs Esplugues CD Esplugues CD Bar Nou Casal - Manresa  
  29/01/22 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs Piritoño CD Piritoño CD Allen Darts - Olot  
  29/01/22 Pinedards CD Pinedards CD vs CD Terrassa CD Terrassa Bar Food & Dards- Pineda de Mar  
  29/01/22 Riders EF CD Riders EF CD vs CEDSAB CEDSAB Complex Esportiu Mpal. Les Moreres

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.