Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 18

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabte a la tarda és juga a dards punta d'acer i el proper 28-maig segueix la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Diversos partits es presenten emocionants i una setmana més vibrarem amb les partides.A la recta final podem utilitzar el Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

 

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

18a Jornada  - 28 de maig

  17:00 CD Goyos CD Goyos vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    
  17:00 CD Terrassa CD Terrassa vs Riders EF CD Riders EF CD    
  17:00 CEDSAB CEDSAB vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  * Cossetans CD. Cossetans CD. vs Pinedards CD Pinedards CD    
  17:00 Esplugues CD Esplugues CD vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  17:00 Piritoño CD Piritoño CD vs CD Guardiola CD Guardiola  

* aquest partit es va avançar al 21-maig

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

 

PROPERES JORNADES:
28-maig Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 18 (més info)
4-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 19 (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.