Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 19

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl proper dissabte 4 de juny segueix una jornada més de la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Queden poques jorndes i els comptes per proclamar-se campions i assegurar-se la millor posició a la classificació es comencen a intensificar. Diversos partits es presenten emocionants i una setmana més vibrarem amb les partides.A la recta final podem utilitzar el Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí.

El Goyos es pot proclamar campió, mentre La Xarxa lluitarà per guanyar i assegurar-se el segon lloc. El Terrassa no depèn d'ell mateix per escalar un lloc i situar-se segon. Per la quarta plaça hi ha fins a quatre equips amb 7 partits perduts: Piritoño, Baix Camp, Cesab i Olot -aquest darrer amb un partit menys-. El Pinedards amb vuit victòries es situa vuitè, on té certa diferència entre els que van per sobre i per sota a la classificació. L'Esplugues amb cinc victòries ocupa el novè lloc, però el Guardiola amb quatre i el Cossetans amb tres són dos equips que aquesta segona volta s'hi han apropat. En darrer lloc el Riders que en la recta final es creua amb clubs que no es juguen ja res i que potser pot donar la sorpresa esgarrapant la victòria que els pot fer defugir de la darrera plaça.

Com veieu tots els equips més o menys tenen la seva feina feta i la recta final es pot decidir per petits detalls. Som-hi!!

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

 

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

19a Jornada  - 4 de juny

  04/06/22
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Terrassa CD Terrassa    
  04/06/22
17:00
CD Goyos CD Goyos vs Piritoño CD Piritoño CD    
  04/06/22
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  04/06/22
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CEDSAB CEDSAB    
  04/06/22
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs Esplugues CD Esplugues CD    
  04/06/22
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
11-juny Rànquing FCD-2022-8 Manresa  (veure més info)
18-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 20 (més info)
25-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 21 (més info)
2-juliol Rànquing FCD-2022-9 Esplugues  (veure més info)
09-juliol Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 22 (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.