Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 20

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl dissabte 18 de juny celebrarem la jornada 20 de la Lliga Catalana, la competició entra a la recta final.

Queden poques jorndes i els comptes per assegurar-se la millor posició a la classificació es comencen a intensificar. Diversos partits es presenten emocionants i una setmana més vibrarem amb les partides.A la recta final podem utilitzar el Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí.

Aquesta jornada hi ha una mica de tot: partits entre equips en lluites totalment diferents a la classificació i alguns encreuaments directes. Tots els equips aniran a guanyar i afiançar el més aviat possible l'escalada o consolidació a la millor plaça a la classificació final. Ingredients que aquestes alçades de temporada, on tots els esportistes ja tenen un ritme de joc, faran que una setmana més l'emoció estigui a flor de pell.

Com veieu tots els equips més o menys tenen la seva feina feta i la recta final es pot decidir per petits detalls. Som-hi!!

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

20a Jornada  - 18 de juny

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  18/06/22
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  18/06/22
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs Pinedards CD Pinedards CD    
  * CEDSAB CEDSAB vs Riders EF CD Riders EF CD    
  18/06/22
17:00
Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Goyos CD Goyos    
  18/06/22
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs CD Guardiola CD Guardiola    
  18/06/22
17:00
Piritoño CD Piritoño CD vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    

* jugat el 30-abril amb el resultat de 8-1

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
25-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 21 (més info)
2-juliol Rànquing FCD-2022-9 Esplugues  (veure més info)
09-juliol Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 22 (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.