Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 19

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorUn dissabte més amb jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, i ja en són divuit i entrant a la recta final.

La setmana vinent hi ha Rànquing FCD a Manresa, el cor de Catalunya. Trobeu la infomació aquí i també podeu fer la pre-inscripició online aquí, per tal de facilitar la feina pel sorteig.

Aquesta jornada el CD Goyos s'ha apropat una mica més a guanyar el títol de la Lliga Catalana 2021-22. Quan els hi falten quatre partits, la majoria contra equips de la part baixa de la classificació, els de Sant Boi de Llobregat han fet un pas de gegant al guanyar el seu partit a casa contra el Piritoño CD. El partit els va anar rodó, els canvis en l'alineació de l'equip visitant ver la disposició dels locals els va donar avantatge als primers punts. Amb un 4-0 a favor del Goyos, el Piritoño va sumar el primer punt del partit. En la darrera individual, en Salvador Comas, va guanyar 2-0 a en Josep Santonja, donant la victòria a l'equip local. Les parelles, ja de tràmit, van seguir dominades pels locals que van acabar guanyat 7-2. Una victòria que els deix a una victòria per assolir matemàticament el títol.

L'altre equip que aquesta jornada va guanyar com a local, va ser el CD Baix Camp que va rebre la visita del CD Terrassa. Al partit d'anada els de Terrassa van guanyar 5-4, però el partit de tornada ha estat totalment diferent malgrat començar guanyant el primer punt. En Jordi Vázquez va empatar pels locals 1-1, en Joanthan Martín va donar de nou l'avantatge pels visitants 1-2, en Roque va empatar de nou el partit 2-2, en Gabi va avançar els locals per primer cop al marcador 3-2 i la Núria Plaza va guanyar contra la Montse Boronat, per empatar 3-3 les individuals. A les parelles s'havia de resoldre el partit. La Iolanda-Jordi i Rafa-Roque pels locals van guanyar 2-1 els dos primers punts que van donar la victòria al CD Baix Camp. El darrer punt també el van guanyar els de Reus amb Gabi-Montse de parelles. Destacar 18 dards de l'Alberto Rodríguez 'Oliva'.

La resta de partits de la jornada van ser favorables als equips visitants: El Cedsab va viatjar a Olot per creuar-se amb el Lligues Adg.cat. Els locals, amb en Jesús Gil, van guanyar el primer joc 1-0, en Joan Viergé empatava 1-1, en Marcos Rodríguez posava per davant el Cedsab 1-2. En Josep Arimany empatava de nou el partit 2-2 com a local. Els dos següents punts els van guanyar Loli Cascales i Ramon Matamoros per un 2-4 pels de Sant Andreu de la Barca. Amb el partit de cara pels visitants, els locals van reaccionar i Jesus-Agustí i Carla-Josep Arimany van guanyar 2-1 els seus punts per igualar 4-4 el marcador. El punt final va ser molt emocionant, Iu-Jose Antonio vs Francisco-Joan Viergé, amb 1-1 parcial els visitants van clavar el doble que els donava el punt final i una treballada victòria per 4-5. Destacar un 180 de Joan Viergé i una tancada de 110 punts d'en Jesús Gil 'Gil4'.

A Pineda de Mar el Pinedards CD rebia l'Esplugues CD. L'inici del partit va ser dominat pels locals que amb 2-0 van guanyar els tres primers punts en Javi Velasco, Benjamin López i José Luís Puerto. Els visitants van reaccionar amb en Francesc Álvarez i Máximo Exposito guanyant els seus punts per un 3-2. La Olga Plaza del Pinedards va guanyar el punt final de les individuals per un marcador 4-2 favorable als locals. Les parelles resolien el partit i els visitants es van "posar les piles" guanyat els tres punts per 1-2 amb en Fernando-Francesc, Máximo-Antonio i Tony-Lluis. Un partit molt emocionant on els locals van disposar de tres jocs de punt de partit en les parelles. Un resultat final de 4-5 favorables a l'Esplugues que novament era un visitant que obtenia la victòria. Un partit on es va donar la paradoxa que l'equip perdedor va guanyar 12 jocs i el visitant 10, sent el visitant el que s'adjudica el partit. Quatre punts resolts al desempat i favorables als visitants han propiciat aquesta dada insólita. 

A Marnesa el CD Guadiola que va acollir la visita del Cossetans CD de Tarragona. El partit va ser emocionant. Els locals van estrenar el marcador 2-0 amb un Marc Costa en molt bon estat de forma. L'Albert Martorell i Mathew Lee van empatar i avançar als tarragonins. En David Campoy va empatar el partit 2-2 on fins el moment tots els punts s'havien resolt en blanc (2-0 o 0-2). En Pedro Pelayo va trencar aquesta dinàmica guanyat 1-2 a Antonio Coca i donant de nou l'avantatge pels visitants 2-3. El darrer punt individual va guanyar-lo en Kiko Díez per 0-2 davant Joan Albert Borrás per un marcador global de 2-4. A les parelles es resoldria el partit i van començar amb la reacció dels locals de la mà d'en Marc Costa i Jordi Garrido que van guanyar 2-1 a Mathew-Javier B. per un 3-4. La parella formada per en Pedro-Kiko i Tito-Albert del Cossetans van guanyar els dos punts restants per 0-2 tancant el marcador 3-6 pels visitants. Un 115p de tancament per en Mathew va ser la única estadística registrada en un partit amb molta tensió i molt emocionant. 

Una setmana més s'ha guadit dels diversos partits renyits i emocionats, així són els dards.

Durant el dia afegirem a la galeria les millor fotos de la setmana (accedir al menú galeria / fotos) gràcies a la col·laboració dels representants dels clubs partricipants que ens faciliteu les fotos. Agraïr als clubs que ens feu arribar les fotos per a compartir-les a les xarxes socials de la Federació. Esperem que en propers partits la col·laboració sigui de tothom.

Resultats Divisió d'Honor 2021-22

19a Jornada  - 4 de juny

  04/06/22
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Terrassa CD Terrassa    
  04/06/22
17:00
CD Goyos CD Goyos vs Piritoño CD Piritoño CD    
  04/06/22
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  04/06/22
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CEDSAB CEDSAB    
  04/06/22
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs Esplugues CD Esplugues CD    
  04/06/22
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
18-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 20 (més info)
25-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 21 (més info)
2-juliol Rànquing FCD-2022-9 Esplugues  (veure més info)
09-juliol Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 22 (més info)

CLASSIFICACIÓ:

 

 

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.   

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.