Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor - Jornada 5

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl dissabte 21-gener es rependrà la Lliga Catalana Divisió d'Honor, després de les festes de Nadal es celebrarà la 5a jornada.

Després de la pausa per les festes de Nadal, s'han reposat les piles i la energia i com cada any la primera jornada de la represa es viu amb intensitat i moltes ganes.

Recordar-vos que fa uns dies vam actualitzar el calendari del grup vermell, on segons acord entre els presidents dels clubs, les dues darreres jornades s'han fet coincidir amb les del grup groc. Aquí teniu la noticia del calendari on també hi trobareu el calendari en format pdf.

Resolució partit Piritoño CD vs Esplugues CD. Aprofitem per informar que al grup vermell, en aplicació de l'article 5 del reglament general de competicions, disponible al menú espai federat / reglament. S'ha fixat el resultat de 9-0 a favor de l'Esplugues CD i s'ha sancionat per no compareixença amb un punt de penalització al Piritoño CD. A la classificació del gestor de la lliga ja està aplicat.

La classificació dels dos grup ja comença a agafar forma, però encara és prou aviat per recuperar posicions o seguir sumant punts, tot és possible i tot està per fer.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

DIVISIÓ D'HONOR - 5a Jornada - 21 de gener de 2023 a les 17:00 hores 
  Data Hora Local   Visitant Sala de Joc  
  21/01/23
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD La Xarxa CD La Xarxa CD Baix Camp - Reus  
  21/01/23
17:00
CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi vs CD Terrassa CD Terrassa CD Goyos - Sant Boi de Llobregat  
  21/01/23
17:00
CD Olot CD Olot vs CD El Vendrell-El Momento CD Olot - Olot  
  21/01/23
17:00
CEDSAB CEDSAB vs Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala CEDSAB - St Andreu de la Barca  
  21/01/23
17:00
Cossetans CD Cossetans CD vs Riders EF CD Riders EF CD Cossetans CD - Tarragona  
  21/01/23
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs CD Guardiola CD Guardiola Esplugues CD i Riders CD

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.