Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor - Jornada 6

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorA partir de la propera jornada els dos grups Lliga Catalana Divisió d'Honor agafen ritmes diferents de competició, per tal que els dos grups finalitzin la fase regular els dos darrers caps de setmana amb les dues darreres jornades respectivament per grup.

Recordar-vos que fa uns dies vam actualitzar el calendari del grup vermell, on segons acord entre els presidents dels clubs, les dues darreres jornades s'han fet coincidir amb les del grup groc. Aquí teniu la noticia del calendari on també hi trobareu el calendari en format pdf.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

DIVISIÓ D'HONOR - 6a Jornada- 28 de gener de 2023 a les 17:00 hores GRUP GROC
 
  Data Hora Local   Visitant    
  28/01/23
17:00
CD El Vendrell-El Momento vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  28/01/23
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
  28/01/23
17:00
CD Olot CD Olot vs CD Tarragona CD Tarragona    

El Grup Vermell el dissabte 28-gener fa una pausa d'una setmana, per compensar el calendari per finalitzar els dos grups simultàneament.

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.