Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 1a Jornada

El proper cap de setmana s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. El vigent campió de la DIvisió d'Honor, el Club Dards Piritoño de Malgrat de Mar, iniciarà contra el CD Goya, de Reus, la defensa de la Copa de la Lliga Catalana, que durant tota la temporada estarà exposada a la seva seu. 
 
La DIvisió d'Honor 2014-15 està formada finalment per nou equips, suposant novament un petit creixement en la participació. Hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans on aquesta edició s'han sumat el CD Goya de Reus i el Aigüestoses CD de Sant Andreu de la Barca.
 
Destacar la també la participació del Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat" i el CD Ripoll, que una edició més lluitaràn per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
 
La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà el mateix que en l'edició anterior, sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 
Un any més agrairem que publique les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder ilustrar el resum setmanal de la jornada.
 
Els emparellaments de la primera jornada sortejada davant dels presidents, a l'Assemblea General Ordinària celebrada el diumenge 16 de novembre a la seu de la Federació, ha deixat els següents partits per a la primera jornada:
 
Divisió d'Honor
1a Jornada - 22 de novembre
Aigüestoses CD - CD Guardiola
CD La Xarxa - Esplugues CD
CD Palafrugell - lliure
CD Piritoño - CD Goya
Lligues Adg.cat - CD Ripoll
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.