Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana Div.Honor 2014-15: Resultats 1a jornada

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la primera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015 on el CD La Xarxa, Lligues Adg.cat, el CD Goya i el CD Aigüestoses han assolit sumar la primera victòria de la competició regular més important.

Resultats dels partits:

CD Aigüestoses 8-1 CD Guardiola (verue acta)

CD La Xarxa 8-1 Esplugues CD (verue acta)

Lligues Adg.Cat 5-4 CD Ripoll  (verue acta)

Piritoño CD. 4-5 CD Goya (verue acta)

 

La classificació després de la primera jornada queda de la següent manera:

(fent clic sobre de cada club accedireu al calendari de cada club, resultats, estadístiques...)

POS   JOR. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Aigüestoses 1 1 0 8 1 7 3  
2 CD La Xarxa 1 1 0 8 1 7 3  
3 CD Goya 1 1 0 5 4 1 3  
4 Lligues Adg.Cat 1 1 0 5 4 1 3  
5 CD Ripoll 1 0 1 4 5 -1 1  
6 Piritoño CD. 1 0 1 4 5 -1 1  
7 CD Guardiola 1 0 1 1 8 -7 1  
8 Esplugues CD 1 0 1 1 8 -7 1  
9 Palafrugell CD 0 0 0 0 0 0 0

 

Podeu consultar els resultats, la classificació, estadístiques individuals a  http://lligadards.leaguerepublic.com

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

A Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

A Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de la Sala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.