Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Inscripció a la LLIGA CATALANA DE DARDS 2023-24

La Federació Catalana de Dards obre la inscripció de la LLIGA CATALANA DARDS - Divisió d'Honor. La màxima competició regular que ha de començar en les properes setmanes.

DIVISIÓ D'HONOR
La Lliga Catalana de Dards comptarà amb la Divisió d'Honor.
En cas que hi hagi prou equips es farien dos grups.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el dia 3 de Novembre 2023 a les 23:59h:
El Club/equip que no hagi fet el pagament dels seus drets NO podrà participar a la Lliga Catalana. Agraïm no apureu fins el darrer dia laboral anterior a l'inici de la competició.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  / versió pdf Formulari PDF.
S'ha de complimentar i enviar a fcd@dardscatalunya.cat. Com a novetat sol·licitem el compte twitter del vostre club per etiquetar-vos en les nostres publicacions.

INICI LLIGA CATALANA:  dissabte 11 de Novembre de 2023 a les 16.30h


TAXES COMPETICIONS 2023-24:
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros. 
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).


LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA 2023-24

Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana, la data quedarà fixada al calendari oficial.
Les taxes i tràmits per alta i renovació de les llicències ho trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/


FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: Després del procés d'actualització, s'ha establert un reglament i acta de partit noves. Podeu consultar aquí el reglament de la Lliga Catalana 2023-23 (pdf).

El Reglament General de Competició el trobareu a www.dardscatalunya.cat/reglament/

Els clubs gestionaran els partits a través de la plataforma Nakka.com o bé, els clubs que no disposin de suport digital, apuntaran les partides pel sistema tradicional.


PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, s'evaluarà otorgar una beca fixa per a cada club participant i una altre que aniria en funció dels sets/jocs guanyats en cada jornada de Lliga.

Per a més informació contacta per email a administracio@dardscatalunya.cat o bé a travès dels vostres presidents de club.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.