Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana Div. Honor 2014-15: Resultats 2a jornada

La jornada d'aquesta setmana de la Divisió d'Honor 2014-15 ens ha deixat les primeres partides amb tancaments de més de 100 punts i una partida de 12 dards que ha assolit Jesús González del Palafrugell CD. Poc a poc els esportistes van agafant ritme de competicions i ja s'anoten els primers registres. Alguna sorpresa amb els resultats d'aquesta jornada, que com en la primera, s'està veien que la competició està molt i molt igualada des d'un bon inici de la competició regular.

Revisem la jornada seguint l'ordre del calendari. El primer partit el CD Goya de Reus va guanyar de nou en les partida de parelles, com en la setmana anterior. Va iniciar el partit dominant 4-2 en les individuals, en aquest cas el Lligues Adg.cat va seguir demostrant, una jornada més, que en les parelles estan molt forts i és on guanyen més punts. La segona partida de parelles va donar la victòria a l'equip local i la tercera la va guanyar novament l'equip d'Olot, deixant un 5-4 final al marcador.

El CD Guardiola rebia al CD La Xarxa que va començar fort amb Hilari Pons i Joan González guanyaven els dos primers punts, l'equip local va reaccionar guanyat els tres punts seguits amb en Pere Grau, Beltran Borjas i Xavi Plà, i la darerra partida Carlos Lamela, amb un llançament de 180 punts inclòs, va posar l'empat al marcador. Així que les parelles havien de resoldre el partit final, La Xarxa va començar guanyat la primera, però de nou l'equip local va reaccionar i amb Mohamed Benali i Xavi Plà empataren el marcador. La partida definitiva va ser molt igualada i amb 1-1 al marcador es va jugar el darrer punt que decidia el partit. Finalment van ser Avelino Almazán i Josep Guirado els primers en clavar el dard a doble que donava el punt i el partit per l'equip local.

El CD Ripoll va rebre la visita del Palafrugell CD, un partit també molt igualat amb empat a 3-3 en les partides individuals, el Palafrugell va iniciar guanyat de la mà d'en Toni Muñoz i José Sánchez, però en Juan Manel del Ripoll va retallar al marcador per un provisional 1-2, en Jesús González guanyà per un 1-3, i en Marc Picas i Eudald Moret van igualar el marcador 3-3. En les parelles però el Palafrugell va anar per feina i primer amb la parella formada per Toni Muñoz i José Sánches i després amb Franks Jonkers i Jesús González van guanyar els dos punts per fer-se amb el partit. La tercera partida de parelles va ser també per l'equip visitatn de Palafrugell.

Per la seva part l'Esplugues CD va ser visitat pel Piritoño CD de Malgrat de Mar. El partit va començar amb un clar domini del Piritoño CD que amb un 0-4 al marcador en les individuals, va cedir el primer punt per a l'equip d'Esplugues de Llobregat, on en Domingo López va guanyar 2-1 sobre Rafael Gutierrez per a un marcador de 1-4. Al següent joc individual Antonio Garcia va guanyar el punt de la victòria en l'únic partit que es va resoldre en les partides individuals. En les parelles va continuar el domini dels de Malgrat però Bienvenido Gómez i Gemma Buscà, van guanyar la segona partida de parelles assolint el segon punt per l'equip local per un 2-6. Al final va guanyar de nou la parella del Piritoño per deixar un marcador final de 2-7.

Resultats 2a Jornada -Divisió d'Honor 2014-15 

CD Goya 5-4 Lligues Adg.Cat (veure acta)

CD Guardiola 5-4 CD La Xarxa (veure acta)

CD Ripoll 3-6 Palafrugell CD (veure acta)

Esplugues CD 2-7 Piritoño CD. (veure acta)

Podeu consultar els resultats, la classificació, estadístiques individuals i d'equips, calendari i molt més a la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com, per consultar com funciona aquesta web ho podeu llegir aquí.

I també podeu consultar les fotos de la jornada a la galeria de la web dardscatalunya.cat/galeria/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.