Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Divisió d'Honor 2014-15: resultats i classificació 4a jornada

Després de les festes nadalenques la Lliga Catalana Divisió d'Honor ha tornat mantenint la igulatat i el gran nivell que ja s'han vist a les primeres jornades.

En el primer partit, seguint l'ordre del calendari, el CD Aigüestoses va guanyar al desempat del set final contra el Piritoño CD que suma la seva segona derrota i es despenja una mica del capdavant de la classificació, on l'Aigüestoses s'hi manté invicte.

Per la seva part l'Esplugues, que rebia al Palafrugell, va començar guanyat els dos primers sets, però a partir d'aquí va venir la reacció dels del Baix Empordà que van guanyar la resta de punts del partit. Destacar que l'Esplugues és una setmana més el Club amb més participació femenina en l'alineació.

A Reus, el CD Goya va guanyar amb certa comoditat sobre el CD Ripoll, que va tornar a casa sense conèixer encara la victòria i acusant algunes baixes en el seu planter. L'equp del Baix Camp, amb una sola derrota es manté ferm en la lluita pel títol final.

A Manresa es va jugar el partit avançat de la jornada on el Lligues Adg.cat va empatar 3-3 en l'últim punt individual. A les parelles la igualtat es va mantenir i amb el 4-4 al marcador el set final es va resoldre al desempat a favor del CD Guardiola.

Resultats:

Divisió d'Honor - 4a Jornada

CD Aigüestoses 5-4 Piritoño CD

Esplugues CD 2-7 Palafrugell CD

CD Goya vs 7-2 CD Ripoll

CD Guardiola 5-4 Lligues Adg.Cat

 

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar els propers partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

A Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

A Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de la Sala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.