Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Divisió d'Honor 2014-15: resultats 5a jornada

5a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor on la igualtat i la emoció en alguns partits, com ja vançàvem a la prèvia, han estat la tónica d'una brillant jornada.

El CD Ripoll va trobar la seva primera victòria davant l'Esplugues CD, un partit que no va ser tant igualat, com ens tenien acostumats en les darreres edicions però que va ser igualment prou renyit. El Ripoll es va avançar 4-2 en les individual, per acabar guanyant tots els punts de les parelles per un marcador final de 7-2 Destacar per part del CD Ripoll que el jugador de la Selecció Catalana, en Àngel Rodríguez 'Doe' va assolir una partida amb 16 dards i per part de l'Esplugues CD destacar una setmana més l'esforç d'alinear jugadores en els sis inicials.

L'equip d'Olot, el Lligues Adg.cat obtenir un gran resultat davant d'un dels clars candidats al títol final, el CD Aigüestoses que es manté invicte a la competició regular. El club d'Olot es va avançar amb el primer punt individual, però l'Aigüestoses va reaccionar guanyat els tres següents, els del Lligues Adg.cat no es van arrupir i van assolir ampatar 3-3 em les individuals. Ja a les parelles l'equip de Sant Andreu de la Barca va guanyar els dos primers punts que els donàven la victòria del partit i van cedir el darrer per un resultat final de 4-5. En Dani Zapata de l'Aiguestoses va sumar un altre tirada de 180 punts.

El Palafrugell CD va rebre al CD Guardiola amb un inici molt igualat, però després de 1-1 provisional l'equip local va estar encertat i va deixar el partit resolt a les individuals per 5-1. Ja a les parelles els de Manresa van retallar distàncies per un marcador final de 6-3, un partit clarament dominat sobre el marcador pel Palafrugell però de ben segur que el Guardiola no li va posar les coses fàcil. De fet en Avelino Almzán i Pere Joan Massanell van assolir un 180 cada un, i això ens dona entendre que els dobles van ser la clau del partit. 

Per últim el Piritoño CD va treure un bon resultat davant del CD La Xarxa, un partit on els del berguedà van perdre els tres primers punts al joc de desempat i amb un 4-0 al marcador va arribar el primer punt dels "xarxeros". La darrera individual va ser pels de Malgrat de Mar resolent el partit 5-1. Ja a les parelles va arribar la reacció dels visitants que van guanyar els dos primers punts que va maquillar una mica el marcador final de 6-3. Probvablement un resultat que no reflexa la gran igualtat entre ambdos clubs.

DIvisió d'Honor - 5a Jornada

CD Ripoll 7-2 Esplugues CD

Lligues Adg.Cat 4-5 CD Aigüestoses

Palafrugell CD 6-3 CD Guardiola

Piritoño CD. 6-3 CD La Xarxa


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.