Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor - 6a Jornada

La Divisió d'Honor segueix aquest dissabte 24 de gener amb la 6a jornada de la Lliga Catalana, la setmana següent hi haurà el 2on Open del Destí Winmau 2015 (veure informació aquí).

DIvisió d'Honor - 6a Jornada
CD Aigüestoses vs Palafrugell CD
CD Guardiola vs CD Ripoll
CD La Xarxa vs Lligues Adg.Cat
Esplugues CD vs CD Goya

La prèvia:

El CD Aigüestoses i el Palafrugell CD són els dos únics equips invictes després de les cinc primeres jornades, però aquest cap de setmana un dels dos encaixarà la primera derrota, ja que es creuen en un partit d'alt voltatge. Ambdós equips arriben amb la moral molt alta i amb la necessitat de guanyar per destacar-se en la classificació. Cedir el mínim de punts possible serà l'altre objectiu, ja que la diferència de sets també podria decidir el guanyador al final de la Lliga.

El CD Guardiola de Manresa rebrà la visita del CD Ripoll, que la setmana passada va guanyar el seu primer partit i lluitarà per a seguir amb els bons resultats. Els de Manresa per la seva part, arriben de perdre el seu tercer partit i de ben segur que buscaran algun revulsiu per fer-se amb els tres punts i tornar a mirar cap a la part alta de la classificació, on la temporada anterior s'hi van mantenir regularment.

A Puig-Reig, el CD La Xarxa tindrà la visita del Lligues ADG.cat amb l'objectiu de guanyar per recuperar confiança després de les tres derrotes consecutives i escalar llocs a la classificació, però l'equip d'Olot, que s'ha reforçat notablement per aquesta temporada i està millorant el seu rendiment amb bons resultats. Un partit que també serà igualat i on els dos equips ho donaran tot per sortir-ne amb els ters punts al sac.

A Esplugues de Llobregat hi anirà el CD Goya de Reus. L'equip local, l'Esplugues CD lluita per trobar-se amb la glòria de guanyar el primer partit, que aquesta temporada se'ls hi està entravessat. Per la seva part els del Baix Camp només han perdut un sol partit i es mantenen entre els grups capdavanters de la competició, una plaça privilegiada que els permet certa tranquil·litat alhora d'afrontar els partits, un petit plus que a vegades és suficient per decidir un partit.

Aquesta setmana descansa el Piritoño CD de Malgrat de Mar que esperarà una ensopegada dels rivals directes.

 

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar els propers partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.