Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor
Resultats 6a Jornada

Dissabte 24 de gener s'ha celebrat l'emocionant 6a jornada de la Lliga Catalana, la setmana següent hi haurà el 2on Open del Destí Winmau 2015 a Malgrat de Mar (veure informació aquí)

DIvisió d'Honor - 6a Jornada
CD Aigüestoses 6-3 Palafrugell CD
CD Guardiola 6-3 CD Ripoll
CD La Xarxa 7-2 Lligues Adg.Cat
Esplugues CD 2-7 CD Goya

Com cada setmana les vostres fotos de la jornada les podeu veure a la secció Galeria (aquí).


La crònica:
CD Aigüestoses 6-3 Palafrugell CD El CD Aigüestoses va assolir guanyar al Palafrugell CD, mantenint-se invicte a la competició. El partit va començar a favor de l'equip local amb els dos primers jocs individuals, però els del Baix Empordà van empatar 2-2. Les altres dues partides van anar a favor de Dani Zapata i Marcos Martínez, que van guanyar al desempat per donar un marcador provisional de 4-2. Ja a les parelles l'equip local va sumar amb el primer enfrontament el punt per guanyar el partit 5-2, la resta de punts van quedar repartits per un marcador final de 6-3. Estadístiques individuals: 14 dards i 180 d'en Javi Cruz, i 180 de Daniel Carrasco.

CD Guardiola 6-3 CD Ripoll, El CD Guardiola de Manresa va retrobar-se amb la victòria davant del CD Ripoll. Els primers punts va anar a favor de l'equip local i amb un 4-0 va començar a dominar el partit, el Ripoll va reaccionar guanyar els dos darrers punts individuals per un 4-2 parcial. A les parelles la historia es repetia i l'equip local va iniciar amb força guanyat les dues primeres partides i cedint només la tercera per un 6-3 final. Gran partit dels manresans que recuperen alguna posició a la classificació.

CD La Xarxa 7-2 Lligues Adg.Cat. A Puig-Reig, el CD La Xarxa es va imposar sobre el Lligues ADG.cat, una victòria que els hauria de donar confiança per la resta de temporada. A les individuals l'equip local ja es va adjudicar el partit amb un parcial de 5-1 on Aguestí verdaguer va guanyar el punt dels visitants. A les parelles semblava que arribava la reacció dels visitants que van guanyar la primera, però els berguedans no van cedir i van guanyar les dues següents per un 7-2 final.

Esplugues CD 2-7 CD Goya. A Esplugues de Llobregat es van retrobar amb el CD Goya de Reus que de moment només ha cedit un partit. El partit va iniciar-se amb un clar domini visitant i amb un 0-6 es resolien les individuals, essent el punt de Domingo López el més lluitat per l'equip local. A les parelles en Jeronimo i Gemma van guanyar el primer punt per part dels locals repartint-se els dos punts finals per un marcador final de 2-7. Estadístiques individuals: 180 de Rafa Perea i Gabriel Olivé. L'Esplugues CD segueix essent l'equip amb més presència femenina a les seves files.

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar els propers partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.