Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor
Resultats 7a Jornada

Un dissabte més s'ha gaudit de la Lliga Catalana de Dards Divisió d'Honor, aquesta setmana ha estat la setena jornada on l'emoció ha estat patent en més d'un enfrontament i una setmana més s'ha assolit 180's i aquesta setmana han estat 7 tirades màxims les que s'han pogut veure.

Resultats de la setmana

DIvisió d'Honor - 7a Jornada

CD Goya 6-3 CD Guardiola
El CD Goya de Reus arranca una nova victòria, aquest cop davant del CD Guardiola. El partit ha començat igualat però amb l'1-1 els visitants s'han avançat 1-3 al marcador, però els locals han reaccionat i han empatat 3-3 en les partides individuals. A les parelles totes les partides s'han resolt al desempat i per 2-1 han caigut totes del costat dels del Baix Camp. Molta mala sort pels manresans que s'han quedat a les portes de guanyar el partit, però els dobles en les partides decisives de les parelles els ha obligat a encaixar la derrota.

CD Ripoll 4-5 CD Aigüestoses
Els de Ripoll van iniciar dominant el partit davant l'Aigüestoses i amb un parcial de 2-0 i 3-1 els donava una certa relaxació que ha estat ben aprofitada pels visitants per empatar el partit 3-3. El primer punt de les parelles ha seguit amb el domini de l'Aigüestoses que han guanyat per 2-0. El segon punt ha estat guanyat per Judit Sumell i Àngel Rodríguez 'Doe' per 2-1 en una gran eficàcia als dobles per part de Judit. Amb el 4-4 al marcador i la màxima emoció s'afrontava el darrer punt. Als primers llançaments de l'Aigüestoses han estat amb puntuacions molts altes que els locals no han pogut contrarestar i els ha suposat perdre el punt i el partit. Un gran partit molt igualat i on els jugadors han acabat amb un brillant tercer temps com podeu veure a la secció de la galeria. Gran partida de 15 dards d'en Dani Zapata amb diverses tirades de 180's de diferents esportistes i un tancament de 154 de José Duran.

Lligues Adg.Cat 4-5 Piritoño CD
El Lligues ADG.cat va rebre l'equip del Piritoño que va arrencar molt fort a les partides individuals agafant la iniciativa al marcador per 0-3, la reacció dels locals no s'ha fet esperar que han acabat empatant 3-3 en les individuals. A les parelles els dos primers punts els han repartit per la mínima de 2-1 on el Piritoño ha desaprofitat un joc de partit que han guanyat els d'Olot per empatar 4-4 al marcador. El darrer joc també va ser el decisiu i després d'empatar 1-1 al joc de desempat els del Piritoño han clavat el doble final per guanyar el punt i el partit. Una magnífica partida 2 tirades de 180's d'en Josep Arimany i una altre d'en Carles Arola, que els ha acompanyat un tancament de 107 punts d'Eusebio Calero.

Palafrugell CD 6-3 CD La Xarxa
El Palafrugell va rebre als de La Xarxa que van començar molt centrats el partit guanyant els dos primers jocs. L'equip local va empatar el partit, però els del berguedà no van cedir i finalment van empatar 3-3 al final de les individuals. A les parelles l'equip local va agafar la iniciativa i es va anar creixent fins a guanyar-les totes per un marcador final de 6-3. Una llàstima pel CD La Xarxa que una setmana més ensopega, i un molt bon resultat pel Palafrugell que no perd el contacte amb els capdavanters de la competició.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.