Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 11a Jornada

La Lliga Catalana Divisió d'Honor arriba a la segona jornada de la segona volta de la màxima competició regular de la Federació Catalana de Dards.

La classificació està liderada per l'Aigüestoses, que en solitari i sense encaixar cap derrota s'ha situat al capdamunt de la taula. Els perseguidors ho tenen complicat per atrapar a un sòlid líder, però encara queden moltes jornades i amb els dards no hi ha res decidit fins que no es clava el darrer dard a doble.

Partits per aquesta setmana: La prèvia de la 11a jornada

CD La Xarxa v CD Guardiola (anada 5-4)
La visita del CD Guardiola a Puig-Reig pot determinar el tarannà de la resta de la segona volta, ja que els dos equips són rivals directes en aquests moments per ocupar el lloc més alt a la zona mitja de la classificació, però sense perdre aspiracions matemàtiques de guanyar Lliga. El partit d'anada, amb la derrota de La Xarxa, va afegir pressió a l'equip per obtenir bons resultats en els partits següents, per contra el Guardiola va agafar aire i es va esperonar a seguir sumant victòries. El guanyador del partit obtindrà quelcom més que tres punts.

Lligues Adg.Cat v CD Goya (anada 5-4)
El Lligues Adg.cat rebrà la visita del Goya de Reus que en el partit d'anada va guanyar per la mínima de 5-4 i tot fa pensar que els d'Olot buscaran guanyar el partit i lluitar per un millor set average amb els del Baix Camp. Per al Lligues Adg.cat guanyar els permetria apropar-se més a la zona mitja de la classificació i fixar la mirada en seguir millorant en els propers partits. Pel Goya la necessitat de tornar a guanyar és màxima per mantenir-se a la zona alta de la classificació, una pressió que hauran de saber gestionar punt a punt.

Palafrugell CD v CD Ripoll (anada 3-6)
El Ripoll visita el Palafrugell esperant sortir airós d'un partit complicat, ja que el gran nivell dels esportistes locals en el darrer open del Destí Winmau fa preveure que novament s'emportaran els tres punts, com ja va passar a l'anada. Malgrat tot, els esportistes ja porten més bagatge i el que cedeix menys errors tindrà més opcions de guanyar.

Piritoño CD. v Esplugues CD (anada 2-7)
Un reforçat Esplugues, arribarà a Malgrat de Mar sense pressió. Una pressió que anirà a la teulada dels locals ja que al partit d'anada van guanyar 2-7. Per tant els del Baix Llobregat pot afavorir-los per sumar la seva primer victòria davant d'un Piritoño que aquest any ha estat irregular en algun partit puntual. Els locals no poden perdre si volen estar en llocs de pòdium i els visitants, sense res a perdre, poden arriscar en brillants jugades que els pot permetre anar sumant punt a punt. Un partit prou animat i emocionant.

Una setmana més la igualtat entre els clubs fa que els partits siguin d'allò més emocionants. Al portal de gestió de la Lliga Catalana, a la web lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar la classificació i totes les estadístiiques de la Lliga. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.