Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor
Resultats, classificació i fotos 11a Jornada

Onzena jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor on el CD Aigüestoses manté el liderat, després que aquesta setmana descanses. Els de Sant Andreu de la Barca segueixen líders en solitari i sense perdre cap partit camí del títol de la competició regular més important i prestigiosa de la Federació.

Resultats i crònica de la11a jornada:
CD La Xarxa 5-4 CD Guardiola 
(1-2, 2-1, 2-1, 1-2, 2-1, 2-1; 2-1, 0-2 i 1-2)
El partit molt renyit entre els de Puig-Reig i Manresa, que es va resoldre en quasi tots els punts, al joc de desempat, com podeu veure en els resultats parcials. El primer punt va ser guanyat pels visitants però de la mà d'en Josep Masana, els locals van empatar per agafar la iniciativa al punt següent per un 2-1 provisional, El Guardiola, de la mà d'en Mohamend Benali, van empatar 2-2. L'emoció seguia i el cinquè punt individual el va guanyar al desempat en Hilari Pons, el sisè era exactament igual amb en Josep Orriols de protagonista. La Xarxa dominava 4-2 i la victòria semblava que estava a tocar. 
La primera partida de parelles es va resoldre també al desempat i La Xarxa va guanyar 2-1 el punt de partit per un 5-2 al marcador. Amb la victòria al sac, els del berguedà es van relaxar una mica i van cedir els dos punts restants per un 5-4 final.
Amb aquesta resultat La Xarxa es situa tercer i el Guardiola baixa fins a la setena plaça. Apunt estadístic: 180's d'en Pere Grau 
 
Lligues Adg.Cat 5-4 CD Goya 
(2-1, 2-0, 2-1, 0-2, 1-2, 2-0; 2-0, 0-2 i 0-2)
Un altre partit amb el marcador ajustat. Des de l'inici va dominar el Lligues Adg.cat que amb un 3-0 inicial va acabar dominant les individuals per un 4-2. Amb aquest parcial el Lligues Adg.cat d'Olot guanyava els 4 punts que havia assolit a la seva visita a Reus i quedaven per davant les partides de parelles. El primer punt va ser punt de partit pels locals, que amb un contundent 2-0 es van adjudicar. Les dues partides de parelles restants va ser guanyades pel CD Goya que encaixava una nova derrota,
Amb el resultat favorables els d'Olot escalen una setmana més un lloc a classificació i ja es situen en cinquè lloc. Per la seva part el CD Goya de Reus ha perdut 4 dels 5 últims partits celebrats i ha baixat del segon al sisè lloc.

Palafrugell CD 7-2 CD Ripoll 
(2-0, 2-0, 2-1, 2-0, 0-2, 2-0; 2-0, 2-0 i 0-2)
El Palafrugell CD surt airós d'un partit que semblava que se'ls podia complicar. La concentració dels locals els va fer començar el partit amb un gran inici i ja a les individuals es van adjudicar el partit amb un 5-1 al marcador. A les partides de parelles va continuar el domini local però una setmana més la parella del Ripoll formada per na Judit Sumell i en Àngel Rodríguez “Doe”, esportista de la Selecció Catalana de Dards, van guanyar novament el seu punt, essent una de les parelles més eficaces en el que portem de Lliga. Amb un marcador final de 7-2 els nous fitxatges del Palafrugell, que s'han incorporat a finals de la primera volta, van resoldre amb un molt bon resultat el seu partit.
Estadístiques: 180's José Moreno.
 
Piritoño CD. 8-1 Esplugues CD 
(2-1, 2-0, 2-0, 2-0, 2-0, 2-0; 2-0, 2-1 i 0-2)
El partit va iniciar-se amb un clar domini del Piritoño CD on amb les individuals va resoldre el partit per un 6-0 davant d'un Esplugues CD que encara no ha tastat la victòria. Els dos equips amb un tarannà totalment oposat van acabar el partit 8-1, essent la parella formada per Antonio José Ordóñez “Mildret” i Antonio Chaves els que van guanyar el punt d'honor per l'Esplugues.
Una setmana més l'Esplugues segueix essent el club que manté ferma la seva aposta per les jugadores femenines i segueix sense assaborir un bon resultat, que esperem que amb les noves incorporacions no tardarà en arribar.
Amb aquest resultat el Piritoño CD es situa en segon lloc i l'Esplugues CD ocupa la darrera plaça.
 
Fotos
Com cada jornada a la Galeria podeu trobar les fotos dels millors moments del cap de setmana, una secció amb la col·laboració dels principals Clubs de Dards de Catalunya.
 
 
Classificació i estadístiques:
 

 

Una setmana més la igualtat entre els clubs fa que els partits siguin d'allò més emocionants. Al portal de gestió de la Lliga Catalana, a la web lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar la classificació i totes les estadístiques de la Lliga. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.