Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 13a Jornada

Aquest dissabte 18 d'abril es celebra la 13a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015, la primera després de la parada de Setmana Santa. Amb aquesta jornada ja comencem a entrar a l'inici de la recta final de la segona volta, unes partides emocionants i prou importants que resoldran les principals possicions de la classificació final.

Partits per aquesta setmana: La prèvia de la 13a jornada

CD Ripoll v CD Goya
El Ripoll rebrà la visita del CD Goya amb l'objectiu d'assolir la segona victòria de la temporada, davant d'un Goya que arriba necessitat de punts per no perdre opcions al pódium final. A l'anada el Goya va guanyar per 7-2 però ara els esportistes porten molt més rodatge i el partit es pot complicar per qualsevol dels dos equips.

Lligues Adg.Cat v CD Guardiola
El Lligues Adg.Cat rebrà la visita del Guardiola amb esperit de rebenja per aquell ajustat 5-4 del partit d'anada. El Guardiola intentarà repetir victòria alineant els seus millors esportistes i esperant sumar més punts per seguir lluitant per esgraonar llocs a la classificació. Un partit entre dos rivals directes a la part mitja de la taula, per tant tot fa preveure un duel molt interesant. 

Palafrugell CD v Esplugues CD

El Palafrugell segueix avançant poc a poc i es manté amb només tres derrotes, sumar-ne una més els permetria seguir amb opcions a accedir al pódium. Per la seva part, l'Esplugues segueix amb peu ferm en aquesta segona volta i pot donar la sorpresa en un partit que a l'anada va perdre per un 2-7. Els visitants poden arriscar en grans tancaments, doncs són els que menys tenen a perdre i potser poden fer sonar la campana a Palafrugell.

Piritoño CD. v CD Aigüestoses
Duel pel títol entre el Piritoño i l'Aigüestoses. Els visitants van liders i encara no han perdut cap partit, a l'anada van guanyar per un ajustat 5-4 i el gran nivel en les individuals els fa favorits per guanyar, però l'equip local no es queda curt i la igualtat en les partides individuals farà que el partit es resolgui als punts de les parelles. Un partit que si guanya l'Aigüestoses agafarà molta avantatge de cara a proclamar-se campió de lliga i arrebatre el títol als vigents campions, el Piritoño CD, que en cas de guanyar, ampliaria les opcions a per fer-se amb el títol final.

 

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consultar la classificació i totes les estadístiques de la Lliga.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.