Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 14a Jornada

La Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015, arriba a l'inici de la recta final amb la catorzena jornada. Es mantindrà invicte el CD Aigüestoses? El Lligues Adg.cat donarà la sorpresa guanyat a l'actual líder? El Guardiola CD obtindrà una victòria de prestigi? La Xarxa seguirà sumant victòries? El Piritoño oblidarà la darrera derrota amb un bon resultat aquesta setmana? El Palafrugell es mantindrà matemàticament amb opcions al títol? 

Revisem els partits per aquesta setmana que es jugaran el dissabte 25- d'abril de 2015 a les cinc de la tarda en diferents localitats de Catalunya.

La prèvia de la 14a jornada

CD Aigüestoses vs Lligues Adg.Cat
El Club de Sant Andreu de la Barca, el CD Aigüestoses es trobarà avui amb un nou partit complicat contra el Lligues Adg.Cat. En el partit d'anada les individuals es van resoldre amb un empat de 3-3 i els parelles es va decidir el partit per l'Aigüestoses per la mínima de 4-5, amb aquestes resultats tot ens fa preveure un partit interessant. Batre a l'únic equip invicte és una motivació extra per l'equip visitant, que guanyant també li permetria mantenir-se en el top 5. Per la seva part l'Aigüestoses buscarà no perdre el primer partit i proclamar-se campió de la competició regular el més aviat possible.

CD Guardiola vs Palafrugell CD
El CD Guardiola juga a casa i aquest afegit li pot permetre gaudir d'un petit avantatge per guanyar o millorar el resultat del partit de l'anada, on el Palafrugell va resoldre el partit a les individuals, per acabar amb un 6-3 final. Aquest cop però els dos equips venen de guanyar els seus respectius darrers partits i amb la moral alta el següent partit s'afronta amb millors garanties. Mentre el Palafrugell lluita per les places de pòdium i el Guardiola lluita per mantenir-se el més amunt possible a la classificació final. Un partit on el Guardiola haurà de mostrar la seva millor versió per guanyar-lo i on el Palafrugell no haurà de confiar-se del resultat de l'anada.

CD La Xarxa vs Piritoño CD.
La Xarxa rebrà la visita de l'actual campió de la Lliga Catalana, el Piritoño CD, que al partit d'anada va dominar clarament per 6-3. Ara però, a aquestes alçades de la competició, els esportistes porten més entrenaments i partits disputats obrint el ventall de possibilitats per als dos clubs. Un partit on l'emoció pot ser el protagonista. La Xarxa buscarà guanyar per mantenir-se a la part alta de la classificació, mentre al Piritoño li cal guanyar per assegurar-se quedar entre els tres primers classificats i mantenir-se matemàticament amb opcions al títol, malgrat això ho té molt complicat.

Esplugues CD 5-4 CD Ripoll
Aquest partit es va avançar i l'Esplugues va esgarrapar la seva primera victòria de la temporada que s'ha fet esperar una mica.


El CD Goya és el que li correspon descansar aquesta setmana, però potser aprofita per a jugar partits ajornats, com el proper dissabte dia 2 de maig, que queda lliure per a jugar partits ajornats.

 

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com podeu consutlar els propers partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.