Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2015-16:
Divisió d'Honor - 4a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 23 de gener de 2016 a les 17:00 hores seguirem amb la 4a jornada la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana serà una nova oportunitat per a que l'Esplugues CD i el CD Navàs El Barrio lluitin per assolir la primera victòria de la temporada, una fita complicada donat el gran nivell dels clubs d'aquesta temporada 2015-16, però sens dubte un gran repte per a superar-se.
 
Com el repte de mantenir-se invicte que tindran el CD Aigüestoses, Piritoño CD i el Palafrugell. Per altra banda La Xarxa necessita guanyar per no perdre pistonada amb els clubs capdavanters de la classificació i al mig de la classificació la lluita aferrisada entre el Baix Camp, Guadiola i Lligues Adg.cat per resoldre l'empat provisional. I per últim, i no per això menys important, el CE Vdards que buscarà la segona victòria per allunyar-se de la part baixa de la classificació.
 
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
 
Divisió d'Honor
4a Jornada - 23 de gener 2016
CD Aigüestoses vs Piritoño CD
CD Baix Camp vs CD La Xarxa
CD El Barrio Navàs vs Lligues Adg.Cat
CE Vdards vs CD Guardiola
Esplugues CD vs Palafrugell CD
 
Partits ajornats: Jornada 1 - CE Vdards vs CD Aigüestoses
(Agraïm es comuniqui el més aviat possible una data per a la celebració del partit)
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari i la llista d'esportistes ja ha estat  actualitzat, tal com es va informar per e-mail als presidents dels clubs.
 
Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.