Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2015-16 Divisió d'Honor
Resultats 5a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest cap de setmana s'ha celebrat la 5à jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, el proper dissabte és Carnestoltes i com s'ha fet en els darrers anys, serà una data lliure per a celebrar els partits ajornats o bé per a disputar els partits avançats que no es puguin celebrar a la data indicada. Pots consultar el calendari de competició entrant a l'enllaç de la pàgina principal o entrant al menú competició i fer clic a calendari, i podreu veure en vermell totes les jornades de descans programades per aquesta temporada.

Aquesta setmana hi hagut èxit per a la gran majoria d'equips locals, que han guanyat el seu partit a casa, amb l'excepció del CD Guardiola que ha sucumbit en el seu encreuament amb el vigent campió de la Lliga Catalana i defensor del títol, el CD Aigüestoses i s'ha quedat com a únic equip local sense guanyar en aquesta cinquena jornada.

Així doncs el CD Baix Camp s'ha mantingut invicte a casa seva i en el seu tercer partit de la temporada ha vençut 8-1 al CD Navàs. També es mantenen invictes el Palafrugell CD i el Piritoño CD que van resoldre amb victòria les visites del CD Vdards i el Lligues Adg.cat respectivament. El CD La Xarxa ha guanyat el seu segon partit consecutiu com a local davant d'un Esplugues CD que aquest any està esgarrapant més jocs en els seus partits, seguint en aquesta bona línia de resultats aviat els pot arribar la primera victòria.

Reulstats 5a Jornada Divisió d'Honor
CD Baix Camp 8 – 1 CD Navàs  El Barrio

CD Guardiola 1 – 8 CD Aigüestoses
180's Marcos Martínez (1)

CD La Xarxa 6 – 3 Esplugues CD
Tancament 112p Francisco Caparrós, 118p Enric Cid

Palafrugell CD 6 – 3 CE Vdards

Piritoño CD 5 – 4 Lligues Adg.Cat
180's David Garrigolas (1)

Durant la setmana publicarem el detall de les estadístiques anotades fins el moment.

Podeu consultar la classificació i estadístiques a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Coneixer més sobre el funcionament de totes les estadístiques, classificació, previsió de resultats i d'altres curiositats que podeu consultar en aquest espai a aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.