Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2015-16
Divisió d'Honor 15a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorTercer dissabte consecutiu amb jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2015-2016 on aqueset dissabte arribem ja a la quinzena jornada.

Més avall us detallem tot el calendari de competició que queda fins a final de Lliga Catalana, Destí Winmau i la Catalunya CUP.

Queden pocs partits i els càlculs, l'emoció i els nervis estan a flor de pell. Us recordem que podeu preveure els resultats de la jornada i veure com quedaria la classificació a la mateixa pàgina de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/../Predictor.. o entrant al menú Classificació i Pronostica la classificació, on podreu registrar un resultat suposat i generar la classifiació fent clic a "entrar resultats", s'actualitzarà la pàgina i us mostrarà com quedaria la classificació segons els resultats entrats.

Per tal de poder revisar els resultats d'enfrontaments anteriors amb el vostre rival podeu consultar-ho visitant la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/partits, fent clic al botó blau que hi ha després de cada partit, podreu consultar a "histrorial del Partido" tots els partits entre ambdós equips, alineacions anteriors, resultats històrics.

Detall dels partits programats per aquesta setmana que es presenta novament frenètica per alguns equips.

DIVISIÓ D'HONOR
Jornada 15 - 2016/06/18
CD Baix Camp vs Esplugues CD             
CD Guardiola vs Lligues Adg.Cat         
CD La Xarxa vs CE Vdards             
Palafrugell CD vs CD Aigüestoses             
Piritoño CD vs CD El Barrio Navàs 

Les properes setmanes:
25-juny-2016 8è Open Destí Winmau a Palafrugell (veure informació aquí)
2-juliol-2016 16a Jornada de Lliga Catalana
9-juliol-2016 17a Jornada de Lliga Catalana
16-juliol-2016 18a Jornada de Lliga Catalana
23-juliol-2016 CATALUNYA CUP D'EQUIPS

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classifiació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD.

Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.