Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 20116-17 Divisió d'Honor
Resultats 1a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte, 5 de novembre a les 17:00 hores ha començat la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 
EL CALENDARI: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com ja es va informar a l'Assemblea, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF-BDO es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing Destí Winmau amb opens del rànking WDF/BDO.
 
ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
 
Resultats:
L'Aigüestoses ha començat amb una victòria contundent la defensa del títol, davant d'un nouvingut, el CD La Gota. Per la seva part el Piritoño i el CD El Barrio han guanyat per la mínima els seus partitts davan del CD Guardiola i Esplugues CD respectiuvament. Un reforçat Vdards ha guanyat al CD La Xarxa, mentre Baix Camp i el Lligues ADG.cat han ajornat el partit.
 
Divisió d'Honor
1a Jornada - 5 de novembre
CD La Xarxa 3-6 CE Vdards (veure acta)
CD Aigüestoses 9-0 CD La Gota (veure acta)
CD Piritoño 5-4 CD Guardiola (veure acta)
CD Esplugues 4-5 CD El Barrio Navàs. (veure acta)
 
Partits ajornats: 05-11-2016 Jornada 1 - CD Baix Camp - Lligues Adg.cat (pendent de fixar data de celebració).
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.