Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2013-14: resultats 13a jornada

Aquesta setmana el Piritoño CD va fer un nou pas de gegant de cara a guanyar la Copa de la Lliga Catalana. Podeu fer els vostres pronòstics i calcular la classificació automàticament a la web de la Lliga (aquí).

Aquest cap de setmana es va celebrar la 13a jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, la penúltima jornada de la competició.

Després de la victòria de la setmana passada i la d'aquesta setmana el Piritoño CD només depen d'ell mateix per a proclamar-se campió de la Divisió d'Honor 2013-14 i rellevar al Palafrugell CD en la custodia de la Copa de la Lliga Catalana.

ADG.Cat 2-7 Piritoño CD
Tot i el resultat, la victòria de l'equip visitant no va arribar fins a la primera partida de parelles, ja que l'ADG.cat de la mà d'Albert Fàbrega i Pere Labián va guanyar dos punts en les partides individuals. Per parelles en Carles Arola i Antonio Garcia van guanyar per la mínima de 2-1 per fer-se amb la victòria final. La resta de partides de parelles van acabar també amb el marcador 2-1 a favor dels visitants. Amb aquest resultat el Piritoño CD depen d'ell mateix per a guanyar la Lliga i sumant els tres punts de la última jornada, es proclamaria campió. Per la seva part l'ADG.cat també depen d'ell mateix per eludir la última posició on empata amb l'Acció Senegal.

CD Ripoll 2-7 Palafrugell CD
El Palafrugell no perd pistonada i segueix amb peu ferm esperant una errada del líder provisional. Partit similar a l'ADG-Piritoño, on en les individuals en Ángel Rodríguez i Oscar Cortes van guanyar dos punts pel Ripoll deixant un 4-2 en individuals, i a la primera partida de parelles en Toni Muñoz i José Sánchez del Palafrugell  van guanyar el punt, per la mínima de 2-1, que els donà la victòria del partit.

CD La Xarxa 5-4 Esplugues CD
Per la seva part La Xarxa va guanyar a la partida decisiva davant l'Esplugues. El partit va començar de cara pels de Puig-Reig que amb un 3-0 a les individuals, guanyant en Hilari, Eduar i Ignasi, donant un bon inici per l'equip del Berguedà, però l'Esplugues va reaccionar i va empatar 3-3 amb en Jeronimo, Gabriel Estirado i José Sánchez. La primera de parelles va ser per l'equip visitant, per La Xarxa va empatar. Al set definitiu l'equip de La Xarxa va guanyar 2-0 i va fer-se amb la victòria final.

CD Guardiola 6-3 CD Acció Senegal
El CD Guardiola va sumar tres punts importants davant de l'Acció Senegal, assegurant-se així el cinquè lloc i amb aspiracions a mantenir el quart lloc que ocupa amb aquest bon resultat. Per la seva banda l'Acció Senegal segueix tancant la classificació final.