Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2018-19: Resultats Jornada 4

Dissabte de dards amb la quarta joranda de la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.

Els protagonistes de la segona jornada han estat l'equip Al Andalus i el CD Tarragona, ja que el partit entre el Cossetans Darts i Los Pequeños Taberna es va haver de suspendre.

El partit va ser molt igualat, el CD Tarragona es va possar primer davant al marcador, amb 0-1 i 1-2, però els de l' Al Andalus van empatar i van sumar un set més per situar-se per primer cop al partit per davant, 3-2. El sisè set va ser pels visitaants que van empatar el partit 3-3 i tot s'havia de resoldre a les parelles.

A les parelles Al Andalus va agafar la iniciativa i va guanyar 2-0 el primer set. El segon set va ser molt més igualat i al joc de desempat el CD Tarragona tornàva a igualar el marcador 4-4. Tot va quedar per decidir-se al darrer punt de les parelles. La parella local Fran Samaniego i Jordi Masana van començar guanyant el primer punt davanat de la parella visitant formada per Montse Boronat i Carla Castellar (esportista júnior). Ja el segon punt tambè va sel pels locals i es van poder alçar amb la victòria final per un ajustat 5-4.

Una setmana més els dobles han estat els grans protagonistes de la jornada i la part a millorar, però poc a poc anirem agant ritme i més confiança. Aquesta jornada s'ha tancat sense cap tancada de més de 100 punts, cap 180s i cap partida de menys de 20 dards, esperem que la propera jornada sigui millor per a les estadístiques.

Recordar que s'ha de fixar la data dels partits ajornats per tal de mantenir el bon ritme de la competició.

Cada jornada publicarem algunes fotos dels partits de la setmana a la galeria / fotos. El calendari de tota la Lliga Div. Tarragona està disponible aquí. I a continuació detallem els resultats, classificació i les estadístiques individuals i d'equip, com els màxims tancaments (+100 punts) i els 180's.

Resultats Div. Tarragona 2018-19
4a Jornada 2-febrer-2019

acta Al Andalus 5 vs 4 CD Tarragona
  Cossetans Darts   vs   Los Pequeños Taberna
  Cossetans Tarragona   vs   descans

Properes jornades:  
16-febrer  4er Open Destí Winmau 2019  - Puig-Reig (veure informació)
23-febrer LLIGA CATALANA 6a Jornada Div. Tarragona (veure calendari partits)
2-març jornada per a partits abançats
9-març CATALUNYA CUP

Classificació:
POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1   Cossetans Tarragona 3 3 0 19 8 11 9  
2   Al Andalus 2 2 0 12 6 6 6  
3   CD Tarragona 3 1 2 11 16 -5 5  
4   Cossetans Darts 2 0 2 6 12 -6 2  
5   Los Pequeños Taberna 2 0 2 6 12 -6 2  
 
 
Estadístiques:
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.