Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2014-15: resultats 2a jornada


Segona jornada de la Divisió de Tarragona, aquesta setmana s'ha jugat a la seu del Cossetans Club de Dards de Tarragona a Sant Pere i Sant Pau. Al partit es van repartir les primeres fitxes i properament es podran repartir la resta. Les fotos d'aquesta competició també es poden veure a la secció Galeria.
 
El partit va començar a les 17 hores on ambdos equips molt igualats es disputàren els dos primers punts al joc de desempat. El CD Dardeo Jones es va mostrar més encertat i es va endur els dos primers punts en els desempats. En Antonio Bustos assolia un tancament de 114 punts per guanyar el quart punt i deixar el marcador provisional 0-4, és el segon tancament de més de cent punts d'aquest esportista i haurem d'estar atents ja que les temptatives de superar-lo van arribar de diversos esportistes. Amb el marcador advers l'equip local va guanyar els dos punts restants de les partides individuals per retallar distàncies a 2-4.
 
A les parelles l'equip de Cambrils va començar amb la mateixa intensitat que les individuals i es van emporar el primer punt que els donàva guanyadors del partit. Ja un cop relaxats amb la victòria al sac, va arribar l'encert de l'equp local que va guanyar els dos punts restants per acabar maquillant el resultat final.
 
1a Jornada 24-01-2014 
Cossetans CD 4-5 CD Dardeo Jones
 
Aquesta setmana hi ha la disbauxa del Carnestoltes i el dia 21 de febrer s'iniciarà la segona volta. 
 
La classificació, estadístiques d'equip, individuals, marques individuals i altres es pot consultar a la web de la Lliga Catalana. A continuació us detallem com funciona.
 

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com heu de selecciónar Divisió Tarragona, i podreu consutlar els partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.