Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona: 4a Jornada

Aquest cap de setmana arriba la 4a Jornada de la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.

Dissabte a les 17 hores serà el moment de viure un nou derbi entre els dos clubs que juguen a Torredembarra, el CD Unió i el Cossetans CD, un partit que l'anada va ser favorable a la Unió per un ajustat 4-5. El partit es presenta novament igualat però el més encertat a dobles serà el que s'emportarà els tres punts i esgraonar un lloc a la classificació..

 No menys interessant serà el partit entre el CD Dardeo Jones i el Ciutat de Reus-Goya que malgrat el parimer partit es va resoldre per 1-8 a favor del Dardeo, ara que els clubs ja tenen més rodatge i més partides i entrenaments a l'esquena farà que hi hagi més emcoió al partit.

Les fotos de la jornada les tobareu cada setmana a la galeria / fotos i el  calendari està disponible aquí.

DIVISIÓ TARRAGONA
4a Jornada - 5 de gener
CD Unió  - Cossetans CD
CD Dardeo Jones - CD Ciutat de Reus
 
Properes setmanes:
12-03-2016  Jornada partits avançats/ajornats
19-03-2016  5a Jornada Divisió Tarragona 2015-16

Classificació:

POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Dardeo Jones 3 3 0 21 6 15 9  
2 CD Ciutat de Reus 3 1 2 13 14 -1 5  
3 Cossetans CD de Tarragona 3 1 2 12 15 -3 5  
4 CD Unió de Torrdembarra 3 1 2 8 19 -11 5  

 

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classifiació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD.
 
Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.