Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2016-17: inici de competició

Dissabte, 4 de Febrer de 2017 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona. Per aquesta temporada la FCDla participació s'ha tancat amb tres clubs.

El vigent campió de la DIvisió de Tarragona, el CD Dardeo Jones repeteix temporada amb una renovada plantilla d'esportistes. També hi participarà el Cossetans CD de Tarragona, que un any més competirá a la Unió de Torrdembarra. I per altra banda també participarà el CD Baix Camp B, el segon equip del club de Reus.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. Un cop finalitzades les dues voltes, es jugaran dues voltes més en format World Cup, un round robin de 25 punts on tots els esportistes juguen contra tots.

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

 

Calendari de competició: a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí

 

Resultats i estadístiques:  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.