Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2019: Resultats 3er Open - Campió Martín Martí

Martí Martín es proclama campió del 3er Open Destí Winmau 2019, assolint alçar-se campió dels tres primers puntuables.

Aquest dissabte 19 de gener de 2019 s'ha celebrat el 3er Open del Destí Winmau 2019, prova puntuable del rànquing de la Federació Catalana de Dards. La cita ha estat a la seu del Guardiola Club Dards i ha comptat amb una participació de 33 esportistes, 5 dones i 28 homes. Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16h i fins quasi les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local, dels 4 esportistes participants del Guardiola Club Dards Olot, va ser Avelino Almazán que va assolir un bon 9è lloc després de perdre a vuitens de final davant del semifinalista Samuel Famoso (CD Terrassa) per 1-4.

Pel que fa a les jugadores femenines van entrar repartides al quadrant de 64, on aquest cop la millor va ser Maria José Gómez (CD Olot) amb un 5è lloc al perdre a quarts de final davant d'en Raul Inervon per la mínima de 3-4. En aquesta ocasió hi van participar Loli Cascales (CEDSAB) que va quedar eliminada a la primera ronda, i segona ronda van arribar Isabel Mora (CEDSAB) i Iolanda Riba (CD Baix Camp). Per segon open Núria Plaza (Piritoño CD) va sumar els punts d'assistència però no va poder jugar per causa de "baixa mèdica esportiva" justificada mitjançant tractament determinat per la mútua de la FCD.

La final d'aquest segon Open la van protagonitzar els mateixos esportistes del segon Open. Per un cantó en Josep Arimany (CD Olot) que a semis havia guanyat en un partit emocionant a Raul Invernon (FCD Independent) per 4-3.  Per l'altre costat hi va arribar en Martín Martí (FCD Independent) que es va desfer d'en Samuel Famoso (CD Terrassa) a semifinals per 4-0 i es va plantar a la seva tercera final de la temporada sense perdre cap joc. Per segona vegada i amés, consecutiva es van creuar en Josep Ariman i Martín Martí a la final. Aquest cop la va tornar a guanyar en Marín Martí per 4-2 sumant la tercera victòria en tres puntuables. Citar el bon torneig d'en Josep que va ser l'únic esportista que va poder guanyar un joc a en Martín, de fet en va poder guanyar dos, els dos únics que va cedir el barceloní en tota la jornada.

Es manté un bon nivell en el rànquing de la Federació i ens permet gaudir de molt bones partides en cada una de les parades del Destí Winmau.

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació del 3er Open Destí Winmau 2019.

La propera cita és el 16 de febrer de 2019 a Puig-Reig, on a les 16h la gran cita amb el 4rt. Open Destí Winmau 2019 (veure informació aquí). Aquest puntuable s'havia de celebrar a Esplugues de Llobregat, però finalment l'Esplugues CD ha renunciat a acollir la cita. Detall del Calendari complert del ránquing FCD

Calendari Destí Winmau 2019
1er. 17-11-2018 Seu del C.D. La Xarxa a Puig - Reig
2on 15-12-2018 Seu del C.D. Olot a Olot
3er. 19-01-2019 Seu del CD Guardiola a Manresa
4rt. 16-02-2019 Seu del CD La Xarxa a Puig-Reig
5è. 23-03-2019 Seu del CD Baix Camp a Reus
27-04-2019 Seu del CEDSAB a Sant Andreu de la Barca
18-05-2019 Seu del Terrassa
15-06-2019 Seu del Piritoño CD a Malgrat de Mar

Localitza al mapa dels dards catalans les seus dels clubs de dards (enllaç directe aquí).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.