Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2019: Resultats 5è Open - Campió Martín Marti

Martín Martí es proclama campió del 5è Open Destí Winmau 2019, assolint alçar-se campió per quarta vegada a la quarta final que arriba aquesta temporada.

Aquest dissabte 23 de març de 2019 s'ha celebrat el 5è Open del Destí Winmau 2019, prova puntuable del rànquing de la Federació Catalana de Dards. La cita ha estat a la seu del Club Dards Baix Camp de Reus i ha comptat amb una participació de 29 esportistes, 5 dones i 24 homes. Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16h i fins pocs minuts desprès de les 20 h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local, dels set esportistes participants del CD Baix Camp, el club degà de Reus, va ser Daniel Carrasco que va fer un gran torneig, a primera ronda va guanyar 4-1 sobre Enric Cid (CD La Xarxa), a segona va guanyar al seu company Candido Villar per 1-4, a quarts de final va guanyar 4-2 a Raul Invernon i a semifinals va perdre davant d'en Martín Martí per 4-0. Un molt bon tercer lloc del jugador local.

Pel que fa a les jugadores femenines van entrar repartides al quadrant, on aquest cop les millor va ser Loli Cascales amb un tercer lloc molt treballat. A primer ronda va guanyar 4-0 a Benjamín Fernández (Cossetans CD), a la segona ronda va guanyar 4-0 a Sergio Lacalle (Cossetans CD), a quarts de final al Jesús Gil (CD Olot) per 2-4 però a semifinals no va poder vèncer a en Josep Arimany(CD Olot)  que amb un 4-0 i quasi fent una partida perfecta es va classificar per la final.

La final d'aquest Open la van protagonitzar per tercer cop en Josep Arimany (CD Olot) i en Martín Martí (FCD Independent). En Martín a primera ronda va guanyar en una partida digne de final a en Hilari Pons (CD La Xarxa), per la mínima de 4-3 en una partida molt igualada on guanyar el centre per a la sortida va determinar que al punt de desempat en Martí tingués aquest factor a favor que va saber aprofitar. Durant el seu camí cap a la final els dos esportistes van protagonitzar grans partides i demostrant que estan en un molt bon moment de forma física i que amés van millorant prova a prova.

La final va començar igualada però en Martín va ser el guanyador amb un 1-4 que no reflexa el gran partit que es va poder viure a la seu del CD Baix Camp. Quarta final d'en Martín Martí i també quarta victòria, mentre en Josep també ha arribat a quatre finals en quatre participacions i ha sumat una victòria aquesta temporada. 

La classificació final està molt ajustada i en Josep Arimany esgraona ben amunt, però també n'hi ha d'altres esportistes que segueixen a l'alça. Podreu trobar properament la classificació al marge d'aquesta noticia.

Aquest 5è puntuable de Reus s'ha pogut seguir en directe per internet, les primeres rondes, les semifinals i finals s'han celebrat a la diana principal, aquí en teniu el vídeo gràcies a la col·laboració d'en Sergio Garrido i el CD Baix Camp.:

La propera cita és el 27 d'Abril de 2019 a Sant Andreu de la Barca, on a les 16h donarà inici ja el  6è. Open Destí Winmau 2019 (veure informació aquí). Detall del Calendari complert del ránquing FCD:

Calendari Destí Winmau 2019
1er. 17-11-2018 Seu del C.D. La Xarxa a Puig - Reig
2on 15-12-2018 Seu del C.D. Olot a Olot
3er. 19-01-2019 Seu del CD Guardiola a Manresa
4rt. 16-02-2019 Seu del CD La Xarxa a Puig-Reig
5è. 23-03-2019 Seu del CD Baix Camp a Reus 
27-04-2019 Seu del CEDSAB a Sant Andreu de la Barca (info)
18-05-2019 Seu del Terrassa
15-06-2019 Seu del Piritoño CD a Malgrat de Mar

Localitza al mapa dels dards catalans les seus dels clubs de dards (enllaç directe aquí).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.