Cercar

Competicions Rànking FCD

1er Open Destí World Masters 2020: Campió Martín Martí

Martí Martí (FCD Independent) es proclama campió del 1er Open Destí World Masters 2020.

Aquest dissabte 16 de novembre s'ha iniciat el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb el 1er Open del Destí World Masters 2020 (anteriorment Destí Winmau). La primer cita ha estat a la seu del Club Dards La Xarxa, a Puig-Reig, i ha comptat amb una bona participació amb 32 esportistes.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16h i fins aproximadament les 21.45 h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local dels esportistes 9 participants del Club Dards La Xarxa va ser amb un 3er lloc Hilari Pons, amb un resultat que millora el novè lloc en l'inici del rànquing de la temporada passada. En Hilari va guanyar a primera ronda a Jesus Gil (Olot) per 4-1, al seu company de club en Josep Masana (La Xarxa) per 2-4, a quarts de finals va vèncer a en Toni Muñoz (Piritoño) per 0-4 i a semifinals va perdre per la mínima 3-4 amb Samuel Famoso (CD Terrassa).

La millor jugadora femenina va ser Loli Cascales (CEDSAB) que a primera ronda va superar l'Arnau Espinal (Guardiola) per4-0, a segona a l'Eduard Vilaplana (La Xarxa) 4-1 i a tercera no va poder guanyar a en Marc Recasens (Pinedards) perdent 0-4.

La final la van jugar en Samuel Famoso (CD Terrassa) per un cantó i per l'altre en Martí Martí (FCD Independent). En Martín va guanyar a semifinals a en Marc Recasens per 4-0, assolint en Marc el seu millor resultat en un rànquing FCD. En Martín Martí i Samuel Famoso van delitar als presents amb una final molt igualada, i amb l'empat 3-3 va rubricar el doble i la víctòria en Martí Martí, que comença el rànquing FCD igual que l'any passat, amb una victòria.

Bona participació i molt de nivell en el rànquing de la Federació que aquest any compte amb el doble d'esportises amb fitxa indepente. La propera cita és el 14 de desembre a Olot, on a les 16h la gran cita amb el 2on. Open Destí World Masters 2020 (veure informació aquí).

Al marge d'aquesta notícia, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació del 1er Open Destí World Masters 2020. I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí)

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.