Cercar

Competicions Rànking FCD

Vull jugar el Rànking FCD #DardsOnline: Formació online

Per jugar el Rànquing FCD #DardsOnline farem una formació online el dissabte 25 d'abril a les 16:30 hores vía skype.
 
Si estàs interessat has de contactar amb la federació via e-mail a administracio@dardscatalunya.cat i enviar un correo amb el número de fitxa, nom sencer, correu skype, club i telèfon de contacte. La recepció del vostre correu serà confirmada directament per skype per un membre de la Junta Directiva. Fent clic sobre el correu, podreu enviar-lo directament des del vostre dispositiu.
 
Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
- Accés a l’aplicació Skype. Bé sigui tenint l’aplicació descarregada, apta per al dispositiu a utilitzar, o bé tenir accés a la pàgina https://web.skype.com/
 
Es important fer una lectura del protocol de joc que trobareu al reglament de la competició en format pdf aquí.
 
La formació serà obligatòria per a poder paraticipar al rànking, tant per als esportistes com per als apuntadors. Recordem que per aquesta competició caldrà comptar amb un bon nombre de jutges, apuntadors, que supervisaran tots els enfrontaments. 
 
Som-hi!! #femdiana
#joemquedoacasa #totaniràbé

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.